XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Det är oklart var Metabolism dieten började, men det är känt av många som en snabblösning för att släppa några extra pounds innan en speciell händelse. Teorin bakom dieten är att kombinera vissa livsmedel i en särskild måltid mönster kommer att sparka din ämnesomsättning på högvarv. Under sju dagar, kommer du att göra dig av med farliga gifter samtidigt förlora upp till 10 pounds i processen. Den Metabolism kost har mycket strikta riktlinjer för vilka livsmedel att välja, när man ska äta dem och hur de ska framställas. Till exempel, på dag tre, kommer du vaknar till en frukost med svart te eller kaffe sötad med ett konstgjort sötningsmedel. Lunch är två hårdkokta ägg, en kopp gröna bönor och en kopp tomater. Du spetsa dagen med en måltid med 8 till 10 uns av mager skinka och två koppar en gröna bönor och tomatsallad. Örter, salt, peppar och vissa kryddor är tillåtna i obegränsade mängder under hela veckan.

Vad ska titta efter

De livsmedel som ingår i Metabolism Diet är alla ganska grundläggande och bör vara lätt att hitta i någon affär. Fruktsallad är tillåten på dag 7, men resten av veckan tillåter bara grönsaker såsom gröna bladgrönsaker, morötter, tomater och gröna bönor. Kosten specificerar inte, men jag antar att färska, snarare än konserverad gröna bönor och tomater är vad Kosten skapare hade i åtanke. Din protein för veckan kommer från ägg, biff, skinka, kyckling och fisk. Delar kan vara så stor som 10 uns på vissa måltider, så försök att hitta nedskärningar som säljs på din marknad. Om du inte är upp till matlagning en hel skinka, leta efter mager skinka biffar. Biffar bör vara runda, filén eller bringan nedskärningar för att minimera mättat fett och kolesterol.

Vanliga fallgropar

Dieter gillar detta inte magiskt ge dig en snabbare ämnesomsättning. Viktminskning kommer från svår kalorirestriktion och mycket av det kommer att vara vatten som du snabbt kommer att återvinna när du är tillbaka på normala matvanor. Någon diet som eliminerar hela livsmedelsgrupper och kommer in under 1200 kalorier per dag är inget mer än en tillfällig korrigering. Sju dagar i Metabolism kost förmodligen inte kommer att göra långvariga skador om du är i god hälsa i början, men det är inte svaret att uppnå kroppen av dina drömmar. Som bara kommer från en hälsosam och balanserad kost baserad på fullkorn, frukt, grönsaker och magert protein, tillsammans med regelbunden fysisk aktivitet.