XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Förbereda Material

Golf tees är gjorda av plast och trä, och att starta processen med att göra en golf tee, måste du förbereda råvarorna. För golf tees som är gjorda av plast, är plast pellets blandas med förstärkning ingredienser för att bilda den perfekta plastmaterial. För trä tees är träd huggs ner och fråntagen sin bark, och då de skärs ner i mindre block av trä.

Forma Tee

Plast tees är utformade genom formsprutning, och plastpelletarna laddas in i en formsprutningsmaskin. Efter att de passerar genom en hydrauliskt styrd skruv, är de smälte, och plasten insprutas i en form med en tee. Plastpegen hålls i formen under intensiv press tills den svalnar. Medan tee svalnar, hårdnar den. När den öppnas, är utslags redo att släppas. Trä tees är formade genom en transportör, och träklossar skärs till en halv av en tee. Tee halvorna limmas ihop, den långa vägen, och tillsammans bildar de en enastående golf tee.

Beläggning och Finishing

Efter det att plast tees frigörs från formsprutningsmaskinen, är de rengöras och kvarvarande plast avlägsnas. Trä tees behöver slipas och beläggas med väderbeständig färg. En trä golf tee kan behöva sänkas ännu en gång innan det är redo att förpackas.