XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Att bygga en snygg rumpa verkar som om det skulle vara enkelt, men utan ordentlig kunskap om träning, kan det vara svårt. Om du vill banta din bak, ser bättre ut i dina favoritjeans eller känna sig trygga i en baddräkt, kan du prova enkla golvövningar för stum byggnad. Dessa övningar kan göras utan utrustning.

knäböj

Knäböj rikta butt muskler samt höfter och lår. Stå med fötterna axelbrett isär. Böj på knäna tills benen är nästan 90-graders vinkel på knäet. Håll denna ställning under 3 sekunder. Låt inte knäna för att gå förbi ändarna på tårna. Återvända långsamt till en stående position. Gör denna övning i 10 till 16 reps. Öka dina apparater från en inställd upp till fyra uppsättningar som du vinna styrka.

utfall

Utfall är en bra övning för butt, ben och höft muskler. Stå med fötterna något isär. Ta ett steg framåt ca 1 ½ fot till 2 fot. Doppa ryggen knä tills det är några inches från golvet. Låt inte din främre knä för att gå förbi tårna. Långsamt stå tillbaka upp och växla ben. Gör 10 till 16 reps per ben för en till fyra uppsättningar.

broar

Broar har också kallats höft höjningar. Broar rikta magmusklerna, butt muskler, höft muskler och lårmusklerna. Ligg på golvet med böjda knän och fötterna om en fot från din rumpa. Sakta höja höfterna och dra magmusklerna tills din kropp är i en rak linje från bröstkorgen till knäna. Håll denna ställning under 3 sekunder innan du sänker kroppen tillbaka ner till golvet. Gör 10 till 16 reps för en till fyra uppsättningar.