XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Återställa Red Ryder BB Guns


Kanske en av de mest kända luftgevär någonsin producerats, är Daisy Red Ryder BB pistol del av Americana. Röda Ryder infördes först 1938 och som syftar till att imitera Winchester hävstångsverkan. Även om det fortfarande i produktion, är äldre modeller full och samlas. De äldre gevär ofta kan kräva en mängd återställande återföra dem till deras glansdagar. Det är möjligt för de flesta att framgångsrikt återställa en röd Ryder med några vanliga föremål.

Instruktioner

1 Inspektera Red Ryder BB pistol för att utvärdera det allmänna tillståndet. Leta efter rost och korrosion på metalldelar inklusive insidan av pipan. Bestämmer tillståndet av träet lager med avseende på den återstående ursprungliga yta. Manövrera spaken och utlöser att säkerställa att de fortfarande är i skick. Avfyra inte pistolen förrän den har smörjas.

2 Bifoga en mässings hål penselspets till rengöringsstången. Köra borsten i och ut ur cylindern flera gånger för att lossa och ta bort eventuell rost eller skräp. Vrid eldröret ner för att tillåta så mycket av det lossade skräp som möjligt för att falla från pipan.

3 Ta bort borstborsten och bifoga en patch spets mot staven. Sätt en rengörings lapp i spetsen och päls med vapenolja. Köra plåstret in och ut ur cylindern två till tre gånger. Ta bort plåstret, bifoga en ren och applicera olja på lappen. Sätt plåstret och fortsätta processen tills plåstret går genom pipan ren.

4 Använd 0000 stålull för att ta bort rost och korrosion från pipan. Applicera en liten mängd vapenolja till stålull och torka lätt rost täckt område. Använd endast ett lätt tryck och göra långa raka linjer till metallen. Inte snurra stålull. Torka området rent med en trasa eller duk med en liten mängd vapenolja.

5 Torka av trä på den röda Ryder med trä rengöringsmedel eller olja tvål. Använd en ren trasa och tillämpa renare sparsamt. Ta bort så mycket smuts och skräp som möjligt med denna metod. Applicera en kvalitet trämöbler sprut utformad för att stöta bort damm utan vax för ett lager av skydd.

6 Smörj spaken åtgärd, utlösa och synliga inre delar med vapenolja. Torka utsidan av pistolen med olja för att avlägsna eventuell kvarvarande skräp eller fingeravtryck.