XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Falska tanning lotion är mycket bättre än de brukade vara. Borta är de dagar när en person skulle sprids Lotion på hennes kropp, bara för att vända apelsin timmar senare. Tanning lotion har blivit säkrare och enklare att använda, men det finns fortfarande vissa risker som är förknippade med garvning lotion.

sön Exponering

Enligt Mayo Clinic, användning av Brun utan sol lotion är säkrare än att ligga i solen eller i ett solarium. Men häri ligger faran. Personer som använder falska garvning lotion kanske tror att lotion kan användas som skydd mot solen. Som regel falska garvning lotion innehåller ingen solkräm, så exponering för solen kan orsaka långvariga skador på huden, inklusive hudcancer.

Gravid kvinna

Gravida kvinnor bör vara försiktig när du använder garvning lotion. Enligt Baby Center, med hjälp av en brun utan sol lotion kan inte vara en bra idé för gravida kvinnor, eftersom hormonella förändringar kan orsaka en mor-till-vara att ha mer känslig hud. Om du är gravid, kan du vara mer benägna att få ett utslag eller att bli allergisk mot Lotion.

allergiska reaktioner

Varje potentiell användare av falska Lotion bör göra en hud patch test. Enligt Baby Center och Mayo Clinic, testa produkten innan sprida det på hela kroppen. Leta efter bikupor eller ett tecken på en allergisk utslag. Vänta 24 timmar att använda Lotion på kroppen.

fläckiga hud

Falska garvning lotion, även kallad själv garvare, innehåller dihydroxiaceton (DHA). DHA, när den appliceras på hudcellerna, bringar det yttersta lagret av huden blir mörkare. Food and Drug Administration, enligt Mayo Clinic, anser den kemiska DHA att vara säkra för användning som Lotion på huden. Den enda faran är kosmetiska, om din hud inte är ordentligt rengjorda och exfolierad innan applicering av falska garvning lotion. Genom att inte befria huden på torra hudceller, kan tan vara flammigt och inte ser ut som en naturlig solbränna. Den blotchiness försvinner som tan försvinner.

inges Chemicals

När du använder en falsk Lotion, enligt Mayo Clinic, det finns alltid en möjlighet att få in det i dina ögon, näsa och mun. Om kemikalierna har förtärts, de kan med tiden visa sig skadligt. Efter applicering av Lotion, tvätta händerna. Förvärva en solbränna med spray-on version av en falsk sol kan orsaka hälsoproblem om du andas in kemikalierna eller få dem i ögonen.

permanenta fläckar

Eftersom falska garvning lotion är gjorda för att färga huden, de också kommer att fläcka tyger. Medan sprida falska Lotion på din kropp, undvika att få lotion på kläder, sängkläder eller möbler. Kemikalierna kan färga och sannolikt inte kommer att komma ut i tvättcykeln.