XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Många människor har möjlighet att få tillräckligt med vitaminer och mineraler genom att äta en hälsosam kost. För andra kan ett kosttillskott vara nödvändigt att tillhandahålla de nödvändiga hälsofördelar. Detta gäller särskilt för barn, som är typiskt kinkiga. På grund av det antal näringsämnen de innehåller, hela livsmedel är det absolut bästa källa för vitaminer och näringsämnen, enligt Mayo Clinic. Om du ska ge ditt barn ett kosttillskott, att välja en hel livsmedelsprodukt är det viktigt att ge honom alla de näringsämnen som han behöver.

IntraKid Allt-i-ett

En hel mat vitamin som är absorberbara och välsmakande är viktigt för barn. Många barn ogillar eller helt enkelt inte kan svälja tabletter, vilket gör en flytande komplettera en nödvändig alternativ. Drucker Labs tillverkar en flytande hel mat vitamin för barn kallas IntraKid All-in-One. Denna vätska tillägg är hallon smaksatt och ger barnet minst 100 procent av det rekommenderade dagliga värdet av vitaminer. Detta tillägg innehåller ingredienser från 25 olika frukter, såsom bär, bananer och äpplen, tillsammans med 14 olika grönsaker, såsom grönkål, sparris och spenat. Tillägget ger också ditt barn med essentiella aminosyror och fettsyror som stödjer god hälsa, utveckling och tillväxt. Innan jag ger barnet detta tillägg, kontakta din barnläkare för att få råd. IntraKids All-in-One har inte utvärderats av Food and Drug Administration för säkerhets- eller hälsopåståenden.

Garden of Life Perfect Food

Förenta staternas Department of Agriculture rekommenderar att barn konsumerar 2,5 koppar grönsaker och 2 koppar frukt på en daglig basis, enligt de 2005 Dietary riktlinjerna för amerikaner. Den genomsnittliga barnet får faktiskt mindre än 25 procent av det rekommenderade värdet. Gräsjuicer, såsom korn gräs, innehåller många antioxidanter, mineraler och vitaminer, enligt vinnande Edge. Garden of Life Perfect Kosttillskott har en grön mat formel som ger dem som tar det med motsvarande fem till tio vegetabiliska portioner. Förutom groddar och baljväxter, ingredienserna i detta tillägg innehåller gröna livsmedel såsom alfalfa, vete, havre och korn tillsammans med mer än 30 grönsaker som spenat, rödbetor, grönkål och broccoli.

Juice Plus Chewables

Juice Plus Chewables är mjuka klibbiga kosttillskott som är hela mat baserad. Tilläggen innehåller 17 olika spannmål, grönsaker och vinstockar-mogna frukter. Tilltala barn sinnen, Juice Plus Chewables innehåller såväl organisk sockerrör och tapioka sirap, som är helt naturliga sötningsmedel. Dessa gummies görs utan att använda artificiella färger, konstgjorda smaker eller hig- majssirap, och varje gummi har bara 3 gram socker. Juice Plus Chewables få deras tuggmotstånd från naturliga frukt pektin i stället för gelatin, och de är helt vegetarisk.