XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man kan jämföra Proteinsnacks


Hög proteinhalt, kolhydratfattig kost har allmänt tippad sedan 1990-talet som är effektiva för viktminskning. Protein tar längre tid att smälta än kolhydrater och därför hjälper kroppen att känna full längre, medan en kolhydratrik kost orsakar blodsocker att spika, vilket resulterar i känslor av hunger.

Många hög-protein diet innebär att konsumera protein bars som ett effektivt sätt att förvärva lämplig mängd protein för att påverka viktminskning. Men alla protein barer är inte lika. Jämföra sammansättningen av protein bars avslöjar att en del faktiskt kan hindra viktminskning.

Packa i Protein

Varje stapel varierar i antal protein gram som det innehåller. Tanken är att packa i proteinet, och en bar med mindre än 10 gram protein är inte tillsats av något mer protein än en kopp mjölk eller yoghurt. En hög proteinhalt bar är en som innehåller mer protein än vad som lätt förbrukas i en vanlig måltid.

Var försiktig med höga Carbs

Medan mycket av barer har en hög proteinhalt räkna, kan de också laddas med kolhydrater. Om du följer en hög proteinhalt, sedan en bar med balanserade protein och Carb gram är low-carb diet inte ett bra val. Läs på förpackningen noga för att se till att kolhydrater gram är färre än protein gram.

Spot socker Sabotage

Många barer är förpackade med socker eller hög majssirap. Överskott av socker omvandlas till fett i kroppen. En bar med hög sockerhalt kommer sabotera diet fördelarna med något protein bar.