XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

I dagens extremt konkurrensmotoridrottsarena, är du säker på att hitta ett spår du kommer att gilla om du deltar i en rallybil ras. Denna form av racing innebär en typ av fordon som kan gå från grusvägar, till flodövergångar, till höghastighets asfalterad väg lopp, vilket gör den till den mest mångsidiga formen av motorsport som finns idag. Den perfekta rallybil är liten, lätt, och i stånd att hantera de snabba vändningar och vägförhållanden. Här är hur man gör en rallybil.

Instruktioner

1 Du kan göra en stor rallybil från en hel del val av tillverkarens gata modell fordon som Ford Focus, VW Jetta, Honda Civic och andra kropps olika ramar som kan hantera, skarpa svängar och ändå gå snabbt. Denna typ av fordon gör den bästa rallybilen.

2 Eftersom rally vägraces utförs vid extrema hastigheter och under svåra körförhållanden, är en störtbåge ett måste i händelse av olyckor, roll-overs eller kollisioner med hinder du kan hitta i din väg till en seger. Har en störtbåge installeras så att du har det skydd du behöver i händelse av en olycka.

3 Även om du kan ta en lager Ford Focus ett rally lopp, kommer du säkert inte vinna utan att öka prestandan hos ditt lager motor. Luftintag, bromsar, datorstyrda bränslesystem och prestanda uttömmer alla lägga till din rallybil prestanda. Se till att du tar dig tid att bygga mer hästkrafter med förbättrade motorkomponenter.

4 Eftersom din nya rallybil kommer att förväntas passera en mängd olika vägförhållanden, behöver du en uppsättning däck och hjul som fungerar bra under de förväntade förhållanden. Genom att montera den nya rally tävlingsbil med kvalitet hjul och däck du kommer att öka dina chanser att vinna det hela, eller tappa kontrollen om du inte inkluderar denna viktiga del av rallybil utrustning.

5 Varje vinnande tävlingsbil har testats och trimmad innan man utför som bäst nivåer. Nu när du lärt dig hur man bygger en rallybil du är redo att vara säker när du tävlar för rally race troféer och prispengar. Var noga med att testa din nya rallybil så många kvalitetskontroller som du har lagt till den ursprungliga chassi och motor. Svetsar, anslutningar, muttrar, bultar, packningar, o-ringar och dip pinnar måste kontrollera om deras prestanda när möjlighet. Nu när du har gjort allt arbete, gör dig redo att njuta av den nya upplevelsen av att köra i en rallybil ras.

Tips

  • Under processen att uppgradera ett bestånd chassi och motor att ha förmåga att konkurrera i detta mycket krävande sport, kommer du att finna att varje nytt steg du åstadkomma i denna process leder dig till nästa. Var noga med att involvera människor som vet vad som gör en rallybil utvecklas väl samtidigt som säkerheten högsta prioritet. Kom ihåg en rallybil ras kan vara farlig om den inte utförs på rätt sätt med lämplig utrustning som behövs för att verkligen lyckas.
  • Svetsning krävs för installation av en rulle bur. Även om du kan hitta rullburar som kan skruvas till ett chassi, bör du överväga att ha buren svetsas för att säkerställa styrka och förmåga att dess säkerhet.
  • Att hitta ett bra pris är lätt med alla online återförsäljare av motordelar och prestanda förbättras komponenter. Om du inte är villig att bli en expert på allt som behövs för att lära sig hur man bygger en rallybil, kom ihåg att du kan hitta bra hjälp från din lokala ras butik eller online delar butik. Använda sin erfarenhet för att hjälpa dig att vinna efter att lära hur man gör en rallybil.
  • Som med alla motorsport, är farlig racing ett fordon i en rallybil ras, och kan leda till skada eller dödsfall i händelse av en olycka. Var försiktig. Kör säkert.