XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Kan du behandla artrit med örter & amp; Kryddor?

Miljontals amerikaner lider av artrit, ett smärtsamt tillstånd som orsakar ömhet och svullnad i lederna. I själva verket, läkarens för ansvarig medicin säger att medan det finns många typer av artrit, det finns över 20 miljoner amerikaner som lider av en viss typ, kallad artros. Oavsett vilken typ av artrit en person har, pateints ordineras ofta smärtstillande medel och ibland antiinflammatoriska läkemedel för att behandla symptomen. Dessa mediciner har ofta biverkningar och kan vara skadligt. Använda kryddor och örter är ett säkert och naturligt sätt att behandla artrit.

Steg 1

Lägg gurkmeja till flera av dina rätter för att ge smak och naturliga anti-inflammatoriska egenskaper. Enligt Science Daily, gurkmeja, en gul krydda som ofta används i curryrätter och indisk matlagning, innehåller ett extrakt som kallas curcumin, som har visat sig minska inflammation i kroppen. Det har också visat sig minska flera av de symptom som är associerade med artrit, såsom smärta, särskilt hos personer som har reumatoid artrit. Du kan köpa gurkmeja i krydda gången i någon affär och lägga till soppor, grytor, kyckling, ägg, tofu och även nudelrätter. Få så kreativa som du vill med olika sätt att lägga till gurkmeja i din kost, eftersom du använder krydda konsekvent över tiden kommer att ha bästa nytta vid behandling av artrit.

Steg 2

Använda örten åskguden vinstockar appliceras på huden, som ett extrakt i te eller tas oralt. Den nationella center för komplementär och alternativ medicin förklarar att åskguden vinstockar, som har använts i kinesisk medicin i hundratals år, har läkande egenskaper för sjukdomar som artrit. Se till att din läkare eller annan sjukvårds läkare övervakar din användning av denna ört, eftersom felaktig användning kan orsaka problem såsom huvudvärk och diarré. Så länge din läkare vet att du använder åskguden vinstockar, kan du använda det dagligen eller varje vecka för att minska smärta och inflammation.

steg 3

Försök att konsumera kapslar innehållande kost ört Boswellia varje morgon. Den nationella center för komplementär och alternativ medicin förklarar att Boswellia har visat sig minska inflammation och förbättra immunsystemets funktion. Immunförsvaret är nedsatt hos en del typer av artrit, såsom reumatoid artrit. De flesta apotek och hälsokostbutiker säljer Boswellia kosttillskott.

Saker du behöver

  • Gurkmeja
  • Åskguden Vine
  • Boswella