XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Ändra linje på en spincast rulle är en del av en fiskare vardag och rutin. Medan enkel, är det av yttersta vikt att korrekt ta bort och lägga till en ny linje, som linje som sätts på felaktigt kan orsaka problem medan fiske som bryter när avhaspling i en fisk eller ett fågelbo av linjeformning på rullen. När du lär dig att göra det, är processen en bris och helt enkelt kräver tålamod.

Instruktioner

1 Helt ta bort alla gamla eller befintlig linje på spolen. Ta ut en ny rulle linje och peta en penna genom centrum. Hitta en liten skål och fyll den till hälften med vatten. Placera pennan över kanterna på skålen. Låt spolen linjen knappt röra vattnet så linjen borstar över den.

2 Dra ut änden av linjen ett par fötter. Placera änden genom den sista öga på stången. Driva igenom mitten av spincast rulle, tryck sedan det hela vägen igenom och dra ut på andra sidan en fot. Linda den runt rullen två gånger och knyt i en dubbelknut. Klipp bort överflödigt linje på slutet.

3 Håll resten av linjen mellan tummen och pekfingret. Dra dra. Sakta rulle i raden. fortsätta noga för att utöva påtryckningar på linjen som du rullen.

4 Titta på rulle och se till att linjen går smidigt på rullen och inte klumpar på ena sidan. Fortsätt att veva linjen tills den nya spolen är tom eller rullen är full.

5 Dra i slutet av raden genom ögonen på staven. Dra ut en fot eller så och bifoga ditt drag eller krok. Fäst kroken på ögat av staven, och dra linjen.

Tips

  • Byt inte ut med gamla linjen om du platta och jämna ut linjen först.