XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Har Vasslepulver hjälpa dig att gå ner i vikt?

Vasslepulver är protein, vilket innebär att den ger viktiga näringsämnen och är en utmärkt källa till många aminosyror. Det kommer inte att hjälpa dig att gå ner i vikt, men det kommer att hjälpa dig att behålla muskelmassa under diet, som håller din ämnesomsättning från att falla. Rådgör med din läkare innan du påbörjar någon diet eller träningsprogram.

Vad är vassleprotein?

Vassleprotein är en produkt av mejeri tillverkning. Det är en extremt biotillgängligt protein, vilket innebär att kroppen kan använda en stor del av vassle för olika kroppsliga processer, framför allt muskelreparation och återväxt. Vassle är en mycket kost vänligt protein i att det inte bara är mycket protein, men låg i kolhydrater och fett.

Användning av vassle

Den bästa tiden att konsumera vassleprotein är efter träningen. Det är snabbt lättsmält och kommer att hjälpa dig återhämta sig från träning. Förutsatt att du tränar med tillräcklig volym och intensitet, kommer du att bränna aminosyror och bryter ner muskelvävnad, och du måste så snabbt som möjligt ersätta förlorade näringsämnen. För maximal anabol effekt, kombinera några enkla kolhydrater, såsom dextros, med din vassleprotein att fylla på muskelglykogen. Aktiva människor behöver mer protein än deras inaktiva motparter, så att komplettera med vassleprotein kan bidra till att undvika den katabola, eller slösa effekt på lång sikt bantning.

Att få ut mesta möjliga av vassle

Det finns egentligen inga nackdelar med vassle förutom att det är snabbt smälta. För att komma ur vassle mer kan du vill kombinera det med andra livsmedel så det smälter långsammare, men detta är inte kritiskt. Om du väljer att göra så, blanda vassle med mjölk, pannkakssmet, glass, eller sockerfria pudding.

Vassle för mycket?

Tro inte att du bara kan dricka vassle hela dagen, även om det är en komplett protein och mycket hög i många viktiga näringsämnen. Du behöver fortfarande en balanserad kost, vilket innebär tillräckliga kolhydrater för dina energibehov och tillräckliga fetter och essentiella fettsyror för att reglera dina hormonella nivåer. Din vassle måste också räknas in ditt kaloriintag för dagen, eftersom varje gram innehåller fyra kalorier. Men vassle kan vara en mycket användbar dietary stöd så göra det bästa av det.