XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Fibroids är godartade tumörer som oftast orsakas av höga nivåer av östrogen, som orsakar en hormonell obalans i en kvinnas kropp. Myom kan orsaka kraftiga menstruationscykeln och ibland smärta. Att arbeta med en naturläkemedel läkare, kan du komma till roten av problemet och ibland eliminera fibroids helt

homeopatisk behandling

En naturläkemedel läkare i allmänhet använder icke-invasiva metoder för att diagnostisera, tillgång och behandla tillstånd. Naturliga behandlingar kan användas enbart på egen hand eller tillsammans med andra medicinska procedurer. Naturliga behandlingar är mildare och vanligtvis är långsammare för att producera fysiska reaktioner. Om du väljer att arbeta med en allopatiska läkare och naturläkemedel läkare, är det viktigt att kommunicera ordentligt med båda. Man kan komplettera det andra, före och efter operation. Enligt Judith Reichberg-Ullman, ND, som rekommenderar homeopatiska recept rävkaka 200C för behandling av myom, "Det är indicerat för tumörer i livmodern, livmoderfibrom, magsår, spastisk kolon och tunga menstruation."

livsstils~~POS=TRUNC

Kirurgiskt avlägsnande av myom kommer att lösa problemet, men det misslyckas med att ta itu med orsaken till fibroid tillväxt eller överproduktion av östrogen. En naturläkare kan tyda på att du ändra dina matvanor och undvika vissa livsmedel, såsom choklad, koffein, mejeriprodukter, ägg, rött kött fett, som ökar produktionen av östrogen, och öka din konsumtion av gröna bladgrönsaker och fisk, som lägre östrogenproduktion . Eftersom östrogen produceras i levern, vilket eliminerar alla stekt mat och hålla sig med en fettsnål kost skulle hjälpa till att sänka östrogennivåerna och minska symtomen av myom, såsom tung menstruation.

Kosttillskott och örter

Kraftiga blödningar är en av de viktigaste symptomen på muskelknutor. En naturläkemedel läkare kan föreslå att vissa tillägg för att bekämpa förlusten av järn som ofta följer med tunga menstruation. Men du måste se till att ta rätt mängd av järn, eller så kan du bryter dina nivåer av zink, vilket är fördelaktigt för att balansera hormonnivåerna och reparera vävnader. Järn är bäst tas med vitamin C. B-vitaminer är också viktigt att tänka på om du har myom. B-vitaminer hjälpa levern späda överskottet östrogen i en mindre kraftfull form, medan B6 är utmärkt för överdriven blodproppar. Ta omega-3 oljor kan också bidra till att kontrollera kraftig blödning och minska smärta och inflammation. Vissa örter kan också vara till nytta: åkerfräken, att bidra till att normalisera kraftiga blödningar, paeonia och lakrits att sänka höga östrogennivåer och thuja att minska muskelknutor. Men om du är på p-piller, fertilitetsbehandling eller användning av hormonersättningsterapi, är det bäst att rådgöra med din naturläkemedel läkare innan du tar dessa örter.