XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Det bästa sättet att välja en säker Diet Program


Någon sa en gång att det är tio gånger svårare att arbeta 300 kalorier av på gymmet än det är att inte äta det. För de miljoner amerikaner som lever med fetma, är det ett tale väl värt retelling. Dieter har en lång historia av ohälsosamma restriktioner och jojo viktminskning och vinst som gör att välja en säker kost svårt. Det viktiga är att fokusera på att ändra dina matvanor och leda en hälsosam livsstil snarare än bantning att gå ner ett visst antal pounds.

Instruktioner

1 Skriv ner dieter och program som du är intresserad av. Samla litteraturen uppgifter om programmets riktlinjer och begränsningar.

2 stryka någon diet som innebär konsumerar en mat eller dryck endast. Många modefluga kostvanor hör till denna kategori, begränsa ditt intag till endast en viss grönsakssoppa eller fruktjuice dagar. Detta är inte en sund eller närings balanserat sätt att gå ner i vikt.

3 Betrakta bara en diet program som erbjuder gott om frukt, grönsaker, proteiner och hälsosamma fetter. Komplexa kolhydrater, magert protein och hälsosamma fetter som Omega-3 är viktigt att upprätthålla energi och hälsa och det brister i dem resulterar i potentiellt allvarliga hälsoproblem.

4 Circle bara dieter som erbjuder mat du är villig att äta för resten av ditt liv. Tänk på din förmåga och vilja att dricka en måltidsersättning skaka, aldrig äta en annan bit av vitt bröd eller betala för en matservice för år efter det att du har förlorat vikt. Att upprätthålla viktminskning handlar om en hållbar livsstil.

5 Välj ett program som uppmuntrar hälsosamma mängder av träning tillsammans med dina nya kostförändringar. Mayo Clinic insisterar på att varje diet program bör innehålla fysisk aktivitet rekommendationer för att förbättra och upprätthålla viktminskning.

6 Tala med din hälsa läkare. Din läkare kommer att kunna ge dig råd om de återstående dietprogram på din lista samt förklara de acceptabla näringsnivåer för dig specifikt för att bibehålla hälsan och bränna fett. Hon kan rekommendera kosttillskott, vitaminer eller särskilda åtgärder för att underlätta ditt arbete.