XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Om din kruka kämpar, kanske du vill prata med honom om det när han är på högen. Ett möte på högen är ett bra sätt att ta reda på hur trött din kruka är och om han kan fortsätta i spelet. Det är också en bra idé att träffa kanna före att helt enkelt dra honom från spelet. Den här artikeln förklarar hur man talar med en kanna under ett besök i högen.

Instruktioner

Att prata med en kanna på Mound

1 Börja med att fråga kanna hur han gör. Medan kannan kommer sannolikt inte att säga att han har gjort och inte heller är han redo att komma ut, kan du fortfarande ta reda på massor av information från av hans svar. Som chef eller pitching tränare, vet du förmodligen när dina spelare inte är 100 procent ärlig med dig. Var uppmärksam på hur kanna reagerar på frågan. Sedan frågar catcher hur han tror att kanna utför.

2 Berätta kannan om något du har märkt om sina platser under omgången. Till exempel, om din kruka gått två raka smeter, berätta varför du tror att han saknar plattan. Problemet kan vara så enkelt som han är störtandet och är inte medvetna om det.

3 Gör kannan medveten om den kommande smeten eller smeter. Ge din kruka tips om hur han kan få nästa killar och avsluta omgången utan någon verklig skada gjort. Till exempel, om du vet att nästa smeten är sannolikt att svänga på kannor hög och utanför strejken zonen, berätta din kruka för att försöka få smeten att svänga på dessa platser.

4 Förklara defensiva situationen kannan och hur hans grader kan göra försvaret jobb lättare. Det enklaste exemplet att använda är när ditt lag är i desperat behov av en double play. När så är fallet, påminna din kruka för att försöka få en markboll från smeten - ett som helst kommer att göra för en enkel double play för ditt försvar.

5 Påminn din kruka som du tror på honom. När du gör ett besök i högen, är det nästan alltid ett tecken på att det inte går bra för din kruka. En enkel påminnelse om att du fortfarande har förtroende för din kruka kommer att betyda mycket för honom. Det kan vara skillnaden mellan honom få nästa smeten ut och ge upp en körning.

6 Stall så länge du kan. Om du gör en resa ut till högen, kan det redan vara kannor värmer upp i bullpenen eller de kanske bara börjat kasta. För att se till att de har gott om tid att göra sig redo, kvar på högen tills domaren kommer att bryta upp mötet. När han gör, avsluta din punkt och nonchalant gå tillbaka till urholkad för att ta upp mer tid.