XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur Custom Airbrush Paint fotboll Hjälmar


Även tänkt som huvudskydd för att förhindra skada under fotbollsmatcher, kan hjälmar också göra personliga mode uttalanden eller presentidéer för fans av spelet. Dessa poster kan även säljas till intresserade konsumenter. Anpassa din egen fotbollshjälm kan du visa ditt favoritlag logotyper, färger, namn eller andra kännetecken. Använda produkter finns på en maskin eller hantverk butik, kan du designa en hjälm som passar din stil och låter dig representera ditt lag på ett unikt sätt.

Instruktioner

1 Rita din hjälm på en bit papper för att ge dig själv en layout för ditt arbete. Inkludera multple vinklar hjälmen att planera var du vill placera några logotyper och där varje färg kommer att placeras på hjälmen.

2 Använd sandpapper för att gnugga bort den glansiga ytan på hjälmen. Om du har en unfinshed hjälm, kan du hoppa över detta steg. När gnugga med sandpapper, använder mjuka linjer i samma riktning för att undvika att repor på hjälmen.

3 Täck områden som ansiktsmasken och earholes med maskeringstejp. Bandet kommer att skydda dessa områden från att bli målad som du gör drag över hjälmen. Också lägga maskeringstejp på insidan av hjälmen för att förhindra färgen från att läcka på insidan och skada tyget.

4 Blanda primer och lägga till den i airbrush. Måla ett lager grundfärg på hjälmen med hjälp av lätta drag. Undvik att använda en tung mängd primer på ett ställe för att förhindra att droppar bildas på ytan av hjälmen. Sitt hjälmen undan i två timmar för att låta det torka.

5 Rengör airbrush med varmt vatten och en trasa medan hjälmen torkar. Använd en torr handduk för att avlägsna vattnet en gång airbrush är ren. Tillsätt färg som matchar din planerade färgschema till airbrush.

6 Måla hjälmen med hjälp av lätta drag över ytan. Spraya inte för mycket färg i ett område för att undvika bildandet av dropp linjer. Applicera två lager av färg på hjälmen. Sitt hjälmen undan under minst två timmar för att låta all färg torka helt.

7 Använd design stenciler och markör för att spåra logotyper som du vill ha på din hjälm. Sakta spåra mönster för att se till att du kommer över varje rad smidigt och på rätt sätt. Måla logotyper med hjälp av små penslar eftersom airbrush inte är utrustad för att måla små områden. Låt mönster åtminstone två timmar för att torka.

8 Sprayfärg hjälmen med en klar glans för att lägga en skyddande yta. Låt en timme för glansen att torka. När det är torrt, använd en torr trasa för att lysa och ta bort eventuellt skräp från din anpassade hjälmen.