XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Att bära örhängen under träningen

Oavsett om du bär dem som ett sätt uttalande, sentimentala skäl eller för lycka, örhängen är ett tillbehör du inte behöver offra när du tränar. Många professionella idrottsmän säkert bära örhängen och andra smycken samtidigt som man övar och tävlar, och det kan du. Nyckeln till att dra detta bort utan skada är praktiska. Bär rätt typ av örhängen för din verksamhet.

ensamma aktiviteter

Ensamma sportaktiviteter, såsom löpning, aerobics och dans, kan du bära en större mängd olika örhängen tack vare den minimala chans att någon eller något kan ryck dem. Dubbar, lätta bågar, och små ljuskrona stil örhängen är bara några alternativ. Se till att du undvika stilar som är för lång eller för stor. Långa örhängen kan svänga i ansiktet när du flyttar, och tunga örhängen kommer att dra på örat och kan skada din örsnibben.

Kontakta Sport

För kontaktsporter, bland annat fotboll, jubel-ledande och boxning, övertrumfar säkerhets stil. Typer av örhängen som kan dras eller fastna på kläder bör undvikas. Detta inkluderar öron manschetter och skivstång örhängen. Det är bäst att bära små, släta nitar som inte kan dras eller fastna på någonting. Studs finns i alla former och storlekar, och du kan även designa en anpassad par.

vatten~~POS=TRUNC aktiviteter~~POS=HEADCOMP

För vattenaktiviteter, bära platta nitar som inte rostar eller matt. Metaller som inte rostar eller sådana inkluderar guld, silver och kirurgiskt stål. Du kan också bära mer färgstarka, billigare plast dubbar, så länge som den bakre stolpen av smycket är gjord av ett vattensäker metall. Studs är också strömlinjeformad och kan passa under en simtur cap, så simmare att flytta och dyka lätt.

Uppgifter som kräver en Hjälm

Beroende på vilken typ av verksamhet och huvudbonader, kan öronen vara delvis eller helt täckt. Om örat bara är delvis täckt, hålla sig till dubbar eller tunna, lätta örhängen längre än två inches. Detta hindrar örhängen från att intrasslad i alla band, och även gör det möjligt för maximal komfort. Med hjälmar som helt täcker örat dubbar är bäst. Emellertid plana, tunna, mjuka material är också ett alternativ. Eftersom de är täckta, det finns mindre av en chans att de kommer att distrahera dig eller få snagged på något.

Andra säkra alternativ

Vissa örhängen har spår på stolparna, vilket gör att underlag som ska skruvas på och ordentligt fastsatta. Detta alternativ fungerar för någon verksamhet eftersom örhängen inte kommer att falla av och gå vilse. Det kan finnas tillfällen, såsom direkt efter att du får hål i öronen, när du inte kan undvika att bära örhängen under träningen. Om så är fallet, och örhängen i dina öron är dubbar, täcka upp dem för säkerheten. Du kan använda vanliga bandage eller atletisk tejp för att helt täcka framsidan och baksidan av örhänge i örat. Du kan också bära en atletisk pannband och dra den över örsnibbar. Om du är en del av en lagsport förening, kolla med din tränare eller tränare för att se om detta är tillåtet.

Örhängen att undvika

Sunt förnuft bör alltid vägleda dig när du väljer örhängen innan du tränar. Clip-on örhängen kan gå vilse lätt och kan vara störande eller orsaka hudirritation. Texture örhängen kan fastna på kläder och hår lätt. Örhängen med vassa kanter eller inlägg bör undvikas eftersom de kan minska din hud vid nedslaget. Tänka två gånger innan du använder värdefulla eller sentimentala örhängen medan du tränar. Risken för att förlora dem kan inte vara värt att bära dem.