XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur Cook en Frozen Cod

En 3-ounce servering av kokt torsk är en utmärkt källa till protein och viktiga näringsämnen, såsom vitamin B-12 och selen. Medan låg halt av mättat fett och kolesterol, är torsk rik på omega-3 fettsyror som kan hjälpa till att sänka risken för hjärtsjukdom. När färsk torsk är inte tillgänglig, är fryst torsk ett ekonomiskt och mångsidigt alternativ. Fryst hel torsk måste smält fullständigt innan tillagning, men frysta torskfiléer kan framställas på en mängd olika sätt utan att avfrostning.

Förbered Torsk

Steg 1

Ta antalet frysta torskfiléer som du planerar att använda ur förpackningen. Returnera oanvända filéer omedelbart till frysen och se till att de är i en lufttät påse eller behållare.

Steg 2

Placera kran att köra kallaste möjliga vatten. Skölj varje filé kort under vattnet, tills ytan glasyr på is är borta.

steg 3

Pat varje filé torr med hushållspapper. Ställ fisken åt sidan.

Grill Frozen Cod

Steg 1

Täck matta sidan av en stor fyrkant av aluminiumfolie lätt med nonstick matlagning spray. Placera den frysta filén i centrum skinnsidan nedåt.

Steg 2

Använda ett bakverk borste för att sprida vegetabilisk olja på båda sidor av filén. Vika upp sidorna av folien för att bilda ett förseglat paket runt fisken.

steg 3

Placera paketet på en grill upphettas till 400 grader Fahrenheit. Låt fisken att laga mat för åtta till tio minuter.

steg 4

Använda en metallspatel för att ta bort paketet från grillen. Öppna folien, tillsätt smakgivande ingredienser till ytan av fisken och återförsluta paketet.

steg 5

Lägg fisken tillbaka på grillen. Fortsätt att koka i åtta till tio minuter.

Ånga Frozen Cod

Steg 1

Fyll en stor kastrull eller stockpot med ungefär en tum av vätska, att välja från vatten, buljong, 100 procent fruktjuice eller en kombination av vätskor. Låt vätskan koka på hög värme.

Steg 2

Linje en ångbåt insats med tunna skära grönsaker, såsom breda salladsblad eller skivad lök. Placera in insatsen i stockpot och lägga den frysta torskfilé på grönsakerna.

steg 3

Sätt på locket löst på plats. Ångkoka fisken för fem till sju minuter. Använd en spatel för att försiktigt ta bort kokt fisk.

Roast Frozen Cod

Steg 1

Spraya en ugnsform lätt med nonstick matlagning spray. Placera beredd fryst torsk i mitten av skålen. Coat varje sida av filéerna med en tunn film av din favorit vegetabilisk olja.

Steg 2

Steka fryst torsk för fyra minuter vid 450 grader Fahrenheit. Strö fisken med kryddor, såsom salt, peppar, örter, kryddor, sås eller citronsaft, om så önskas.

steg 3

Återgå skålen ugnen. Fortsätta att grilla tills fisken är gjort, cirka 12 till 15 ytterligare minuter.

Broil Frozen Cod

Steg 1

Spraya en broiler pan med nonstick matlagning spray. Placera frysta torskfiléer på pannan. Borsta varje sida av filéer med vegetabilisk olja.

Steg 2

Placera pan under en broiler som har förvärmts till 450 grader Fahrenheit. Halstra fisken i fyra minuter.

steg 3

Ta bort broiler pan. Strö fisken med kryddor.

steg 4

Sätt tillbaka under broiler pannan. Laga fisk tills gjort, cirka åtta till 11 minuter.

varningar

 • Små barn och gravida kvinnor bör begränsa sig till 12 uns av fisk som torsk varje vecka.

tips

 • Torsk görs när det flingor lätt med en gaffel och köttet verkar ogenomskinlig. För att vara säker på att det är genomkokt, använda en omedelbar läsa termometer för att fastställa att den inre temperaturen nått 145 grader Fahrenheit.
 • Om du föredrar att tina torsk innan matlagning det, placera den i kylskåpet över natten eller lägga den i en förseglad zip-top väska och doppa den i kallt vatten. Du kan tina fisken i mikrovågsugn, men texturen kan bli lidande.

Saker du behöver

 • Frysta torskfiléer, vardera cirka 4 till 6 uns
 • Pappershandukar
 • Aluminiumfolie
 • Vegetabilisk olja
 • Nonstick matlagning spray
 • Stor kastrull eller stockpot med ett lock
 • Vätska, såsom buljong eller juice
 • ångaren insert
 • Grönsaker, såsom salladsblad
 • Ugnsform
 • Kryddor, såsom salt, peppar, kryddor eller örter, om så önskas
 • broiler pan