XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man gör en beredskap kit


För att förbereda för en nödsituation såsom ett strömavbrott eller en orkan, tsunami, tornado eller andra väder katastrof, och även en katastrof som en pandemi eller krigshandling, är det viktigt att göra en beredskap kit i förväg. Skydda dig själv och dina nära och kära genom att ha survival kit - ännu bättre, kit, plural - redo ifall olyckan är framme. Här är grundläggande, steg-för-steg-instruktioner för hur man gör en beredskap kit.

Instruktioner

1 Tänk på att de saker du mest behöver för att överleva katastrofen är ett) andningsluft, 2) dricksvatten, 3) mat, 4) värme, 5) sanitet och 6) hälsa leveranser. Siffrorna 1-4 är den mest omedelbara och kritiskt för överlevnad. viktigt är också ett sätt att kommunicera och en ljuskälla.

2 Air: Få skyddsmasker som dammskydd för att filtrera luft när du gör survival kit. Damm inhaleras under en jordbävning eller annan nödsituation kan orsaka hälsoproblem senare.

3 Vatten: Få dricksvatten för din beredskap kit. Varje vuxen behöver minst en liter vatten per dag, hälften för att dricka, halv använda för sanitet. Använd vatten på flaska, inte vatten från kranen, och hålla det förseglade. Byt vattnet när utgångsdatumet är förbi. Håll en leverans av papper eller plastmuggar i din kit, liksom.

4 Mat: Köp icke-färsk akut mat som inte behöver kylning eller matlagning, såsom konserver, beef jerky, torkad frukt, kex och vakuumförpackad mat. Håll barnmat och formel till hands om du har ett spädbarn. Innehålla en icke-elektrisk konservöppnare i katastrofsatsen. Också hålla ett förråd av papperstallrikar och plastredskap.

5 Värme: Inkludera varma filtar och extra kläder, inklusive handskar, strumpor, skor, regnkläder, och hattar. Det bästa skyddet från kyla är att klä sig i lager. Också hålla en plast presenning och tejp för att skapa en nödsituation skydd om det behövs.

6 Sanitation: Förutom vatten för tvätt, bland annat toalettpapper, tvål, behandlade våtservetter och desinfektionsmedel såsom väteperoxid och tvättsprit. Om du har en baby, inkluderar blöjor och blöja våtservetter. Håll en leverans av soppåsar och plasthinkar med lock för att hantera avfall, kroppslig och annat.

7 Hälsa: Håll en första hjälpen-kit som är välfyllt med massor av förband, medicinsk tejp, smärtstillande medel, handskar, sterila kuddar, och antibiotisk salva. Glöm inte den första manuella stöd. lagrar också i beredskap kit ett litet förråd av läkemedel, både receptbelagda och receptfria, att din familj brukar ta.

8 Kommunikation och ljus: Håll en batteridriven radio i beredskap kit, liksom en visselpipa och en signal flare. Hålla en ficklampa och / eller en batteridriven lykta. Lagra extra batterier för radio, ficklampa och annan utrustning också i beredskap kit.

9 Andra förnödenheter för att förbereda för nödsituationer: Håll ABC liten brandsläckare till hands. Lagra en tång eller en skiftnyckel för att stänga av några verktyg. Få en manual up-to-date beredskaps och första manuell hjälp för att hålla i ditt kit. Behåll en kopia av viktiga dokument såsom viktiga poster, viktiga telefonnummer, och identifiering. Hålla kontanter, förändring, och ett telefonkort till hands. Om du har en extra eller gammal par glasögon, hålla en i katastrof survival kit om du förlorar dina glasögon. Du kanske också vill inkludera hygienartiklar såsom tandkräm, tandborste, tvättlappar och handdukar. Och underhållning poster såsom papper, pennor och kritor och böcker kan hjälpa till att hålla alla från att gå stir-crazy.

10 Särskilda poster: Ta hänsyn till dina unika behov. Om någon i ditt hushåll behöver särskild hälso-utrustning eller har ett funktionshinder eller begränsad rörlighet, se till att han eller hon är väl förberedd för. Varje person är unik. Fråga alla vad de absolut inte kunde göra utan i en nödsituation och inkludera dessa poster, om det alls är möjligt.

11 Gör en beredskap kit för hemmet, en för varje arbetsplats, och en för varje bil. Du vet inte var du eller din familj kommer att bli när en katastrof inträffar. I kit för bilen, inkluderar en lokal och nationell vägkarta, signalraketer och en startkabel.

12 Placera akuta förnödenheter för din utrustning i en väska, stam, stor ryggsäck, ren papperskorgen, eller andra stora bärbar behållare eller containrar.

Tips

  • Förvara din beredskap kit hemma där det är lättillgängligt.
  • FEMA rekommenderar att du lager din beredskap kit tillräckligt överlevnad och förnödenheter för att hålla åtminstone tre dagar och upp till två veckor.
  • Kontrollera regelbundet utgångsdatum på ditt vatten, mat, batterier och andra förnödenheter och byt dem vid behov.
  • Om denna uppgift är överväldigande, det finns akuta kit redan förberett du kan köpa. Du kan också göra en beredskap kit av ett minimum av förnödenheter. Även är något beredd ökar dina chanser att överleva.
  • Förbereda dina egna dricksvatten i gamla behållare eller från kranen medför allvarliga säkerhetsrisker. Optimalt köpa alla dina akuta dricksvatten i flaskor eller plast.
  • Om du håller en extra tillförsel av bensin för din bil så att du kan lämna när som helst, hålla detta borta från barn.
  • Förspända mobiltelefoner är en bra idé, men de kanske inte fungerar under en större katastrof och katastrof.
  • Var särskilt försiktig med barnen under en nödsituation. Se till att dina barn vet hur man på ett säkert sätt hantera eventuella akuta leveranser som är tillgängliga.