XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Är det normalt att få huvudvärk efter fotbollsträning?

Du bör alltid vara uppmärksamma på att en huvudvärk före, under eller efter en fotbollsträning, eftersom det kan signalera något mycket mer betydande. Huvudvärk kan uppstå från något så enkelt som uttorkning, men de kan också betyda en hjärnskada, såsom en hjärnskakning. Spelare med huvudvärk bör aldrig ignorera smärtan och bör sluta utöva omedelbart att söka läkarvård eftersom huvudvärk fortfarande farlig för någon fotbollsspelare.

hjärnskakningar

Även om inte alla huvudvärk på fotbollsplanen kommer från hjärnskakning, boken "Head Spel Football hjärnskakning kris från NFL till ungdoms Leagues" rapporterar att upp till 47 procent av alla high school fotbollsspelare har drabbats av en hjärnskakning. Många av dessa hjärnskakningar gå orapporterade eftersom dessa spelare inte vill förlora sina platser i laget. Många spelare tror att de inte bör oroa sig för huvudvärk om de inte leder till eller resultera medvetandet, men alla spelare ska ha en medvetenhet om farorna med skallskador.

Gymnasium

Otaliga dödsfall har inträffat efter gymnasiet träningar och matcher genom åren, med många av de avlidna rapporterings huvudvärk i timmar som ledde fram till deras död. Under 2008, som kallas offensiv linjearbetare Atlas Fraley för akut uppmärksamhet efter att ha klagat på huvudvärk efter fotbollsträning. När ambulanspersonalen kom diagnosen de det som uttorkning och lämnade honom hemma efter pumpa honom med vätskor. Familj hittade Fraley död några timmar senare på grund av skallskada han lidit praktiken KnowConcussion webbplats rapporter.

Professionell

Professionell fotbollsspelare Percy Harvin inte, som av säsongen 2010, har en historia av hjärnskakning, men rapporterade lider av migränhuvudvärk ibland. Under en övning innan 2010 NFL säsongen, Harvin klagade huvudvärk, men snart återvände till området efter att ha fått läkarvård. Minnesota Vikings bred mottagare senare kollapsade på fältet och lagets medicinsk personal rusade honom till sjukhuset. Detta visar du ska få omedelbar läkarvård för någon huvudvärk du lider av på fältet, oavsett om direkt kontakt skett med huvudet eller inte.

försiktighetsåtgärder

Huvudvärk kan bero på olika saker under fotbollsträning, men ingen spelare någonsin skulle ignorera dem. I en kontakt sport, kan vilket som helst antal kollisioner orsaka en hjärnskakning, och en spelare ska aldrig återvända till fältet tills alla symtom har avtagit. De som återvänder till området innan huvudvärken försvunnit har en mycket större risk att drabbas av extremt farliga förhållanden som andra effekter syndrom eller postkommotionellt syndrom, forskare varnade i en studie publicerad 2001 i tidskriften "American Family Physician."