XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man använder homeopati att hantera OCD


Homeopati är en alternativ hälsa terapi baserat på tanken att liknande botar liknande. Detta innebär att i homeopatin, om du upplever ett symptom såsom illamående, den behandlas med ett ämne som orsakar illamående. Tricket är att illamående framkallande ämne du får är oerhört utspätt, så att bara dess energi intryck kvar. OCD är bara en av hundratals villkor du kan hantera med homeopati.

Instruktioner

Förstå hur man använder homeopati att hantera OCD

1 Förstå teorin bakom homeopati. Homeopati arbetar under antagandet att när du ger en liten dos av något som orsakar samma symtom som du upplever, kommer kroppens immunförsvar reagerar genom att angripa ämnet och eliminera symptom i samband med detta ämne. Således, vilket ger ett botemedel som orsakar hosta, till exempel, kommer att resultera i eliminering av hosta.

2 Välj rätt homeopatiska botemedel mot OCD. Arsenicum album, Hyoscyamus, Medorrhinum, Nux vornica och pulsatilia alla rekommenderas av homeopatiska läkare som botemedel att använda för att hantera OCD symptom.

3 Förstå att rätt homeopatiskt medel för din vän inte kan vara rätt för dig. Detta beror på att din OCD symptom kan manifestera sig annorlunda än din väns. I homeopati, skulle detta tyda på dig varje behövs olika åtgärder.

4 Få nätet hjälp med att välja rätt homeopatiskt medel. Webbplatsen på ABC Homeopati har en lista med OCD symptom (se Resurser nedan). Du kan välja de symtom du upplever och hemsidan kommer då att välja ett botemedel för dig baserat på de symtom du valt. Ange "OCD" i sökfältet för att starta.

5 Räkna snabba resultat i många fall. Om ett homeopatiskt medel kommer att arbeta med dig, händer det oftast direkt. Om du har tagit ett botemedel för längre tid än en månad och det fortfarande inte fungerar, bör du överväga att prova en annan lösning. Du kanske också vill överväga att använda en annan metod för att hantera dina OCD symptom.

Tips

  • Homeopatiska medel kan köpas i de flesta hälsokostbutiker.
  • Homeopatiska medel är vanligtvis tillgängliga i flytande form eller som pellets som långsamt upplöses i munnen.
  • För att säkerställa att du har rätt åtgärder eller en kombination av åtgärder för att behandla din OCD, bör du besöka en utbildad homeopatisk läkare.
  • Om dina OCD symptomen förvärras eller börja lägga sig i ditt liv på ett oacceptabelt sätt, bör du besöka en psykiater för mer konventionell medicinsk behandling.