XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Typer av SAMHSA missbrukarvården program för tonåringar


Teens inför drog- och alkohol frestelser hela tonåren, och TeenZeen webbplats rapporterar att mer än 25 procent av tonåringar missbrukar droger. Även tonåringar så unga som 13 rapporteras försöker droger så potent som kokain. Det missbruk och psykisk Health Organization (SAMHSA) Office of Applied Studies distribuerat en rapport 2008 som sa 3,1 miljoner människor ålder 12 och uppåt beroende av droger och alkohol. SAMHSA har olika typer av behandling för teen beroende.

sluten

Patienter som söker hjälp med missbruk har möjlighet att sjukhusvård. Sjukhusvård placerar patienten i en sjukhusmiljö där han får avgiftning (tillbakadragande från ämnen) och rehab (medicinska och rådgivning) tjänster. Tonåringar gynnas sjukhusvård, eftersom de erbjuds omfattande bedömningar och behandlingsplaner. Familjer bör kolla med sin privata försäkringsbolag före erkänna.

poli~~POS=TRUNC

Familjer och vårdpersonal som håller tonåringen söker behandling har förbundit sig att stanna hemma och hålla regelbunden behandling möten bör överväga öppenvårdsbehandling. De scheman är flexibla för att hjälpa tonåringar att hålla sin skola och arbetsscheman. Poli platser inkluderar sjukhus, kliniker, mentalhälsoorganisationer, rådgivare kontor och bostäder inställningar med öppenvårdsprogram.

Bostads

Tonåringar i bostadsområden program får medicinska och rehabiliteringstjänster på plats. Bostäder program sträcker sig från en månads vistelse mer än ett år. Under bostäder behandling, upplever en tonåring faser av behandlingen. Fas ett tillåter hennes besök från familjen, men hon kommer inte att ha kontakt med vänner. Faserna hjälpa hennes fokus på att ta emot full nytta av tjänster. Bostäder program inkluderar skolan som en del av behandlingen.

dagars behandling

Dag behandlingsprogram varar vanligen 90 dagar. Även känd som partiell sjukhusbehandling, patienter deltar intensivt programmering i kliniker, psykiatriska vårdcentraler eller sjukhusmiljö men återvänder hem varje dag. Detta är mer kostnadseffektivt än sjukhusvård, men till skillnad från bostäder, kunderna behålla kontakt med familj och vänner.