XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Valvet är en av de primära verktygen i parkour gravitation trotsar verktygslåda. Att förstå de grundläggande mekanik ett valv lägger en solid grund för dig att gå vidare till mer komplexa valv och även att förnya dina parkour rör sig i framtiden.

Instruktioner

1 Spana ut hindret du försöker valv innan du går till valvet. Ägna särskild uppmärksamhet åt lanseringen sektionen och, viktigast av allt, landning se till att den är platt, rymlig och relativt säker.

2 Föreställ dig att gå igenom valvet och göra en grov plan för hur du ska driva dig över objektet. Medan din plan bör vara tillförlitlig, bör det inte vara stel som du kör den.

3 Ta en måttlig flygande start och närma sig föremålet du vill valvet över. När du kommer till objektet gör en simulering hoppa på det men inte engagera sig i hoppet. Istället märker hur du naturligtvis närmade valvet och fundera över olika sätt att förbättra din strategi.

4 Åta sig att din valv på nästa försök genom att köra till objektet, kliva in i valvet och se till att du får en framåt och uppåt hoppa av din startplattan. Använd ena handen och spark över hindret som med en lat valv, använda båda händerna för att anläggningen och föra benen genom som med en apa valv eller använda någon annan kombination för att få dig säkert över objektet.

5 Spot din landning när du är halvvägs genom hoppet och förlänga din underkroppen mot landning. När du landar, hålla igång genom att skingra energin i valvet eller fortsätta in i nästa parkour drag.