XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Att göra runt flygplatsen i Orlando, FL

Staden Orlando, Florida, är känd över hela världen för sina många underhållning alternativ. Vare sig det är temaparker, restauranger, shopping eller en liveshow, är sprängfyllda av saker området för att se till att du aldrig kommer att bli uttråkad. Orlando International Airport är placerad i tjock av det hela, så att du kan klämma in några sista-minuten-shopping, kultur eller roliga innan du går hem - eller så snart du anländer.

Tema Parker Galore

Orlando är praktiskt taget synonymt med nöjesparker. Disney World ligger bara 17 miles från Orlando International Airport, och det finns en handfull andra parker inom en 15 mils radie. Bli en del av handlingen på åkattraktioner på Universal Studios, besöka en värld av Harry Potter och Jurassic Park på Universal Islands of Adventure, lära dig mer om undervattensvärldar och titta på en live orca uppvisning på SeaWorld eller zip ner vattenrutschbanor och rida på vågen poolen på Wet 'n Wild äventyrsbad.

Få din kultur Fix

Konstälskare är en 15-minuters bilresa från flygplatsen till Orlando Downtown Arts District. Den CityArts Factory innehåller sex gallerier av lokala och internationella verk samt studior inom dess 20.000 kvadratfot utrymme. International Drive, 12 miles från MCO, värd en uppsjö av underhållning museer, såsom Ripleys Believe It Or Not! och Wonder, liksom ett urval av middag teatrar, inklusive mordgåtor och medeltiden.

Smaka på världen

Pointe Orlando International Drive är en one-stop shop där du kan hitta en mängd restauranger, från amerikanska klassiker som Ben & Jerrys och Johnny Rockets till internationella rätter från Maggianos Little Italy och Cuba Libre Restaurant & Rum Bar. I närheten ligger världens största underhållning McDonalds och playplace på Sand Lake Road. De galna för hantverk öl är också nära till Eternal Tap på West Church Street, som inte bara har en imponerande lista av hantverk öl, men också har ett brett whisky och infunderas cocktail val.

Hitta nya sätt att se din bästa

Orlando är en förstklassig shopping-destination och många människor tycker handväska tilltalande erbjudanden på hög modemärken på försäljningsställen bästa butikerna på International Drive, bara 12 miles från flygplatsen. Shoppingområdet innehåller 180 butiker från Coach till Ralph Lauren. Om det är souvenirer du är ute efter, bläddra i butikerna på Universals Citywalk och plocka upp memorabilia från Universal Studios butik eller pressa en ny uppstoppad vän från utrotningshotade arter Store.