XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Den enorma popularitet NASCAR under det senaste decenniet är uppenbart av utsålda tävlingar varje helg. För vissa inköp alla sina favorit förarnas minnes är helt enkelt inte tillräckligt. Spetsen för att vara en NASCAR fläkt är att möta din favorit förare. Många möjligheter finns för att möta även de mest populära förare på en viss helg.

Instruktioner

1 Köp grop passerar, som gör att du kan komma åt pit områden på banan. Du kommer antagligen att se din drivrutin, hans pit besättning och besättningschefen. Pit passerar ofta har en frågestund i depån med ett par presenterade NASCAR drivrutiner.

2 Kommer till din favorit NASCAR förarens merchandise leverantör och be om en autograf session. Många förare besöker sina varor leverantörer under vissa timmar för att ta bilder med fans och skriva autografer.

3 Hitta förarens nästa speciellt utseende i ditt område eller i närheten av värd banan. Besök NASCAR webbplats för att få tillgång till varje förares hemsida. Deras webbplatser innehåller ofta ett pressmeddelande notering speciella framträdanden i samhället. NASCAR drivrutiner är involverade i en variation av välgörenhet händelser. Också leta efter några välgörenhetsevenemang föraren kan göra på sin favorit välgörenhet.

4 Kontrollera line-up på din lokala grusväg. Många NASCAR stjärnor fick sin start på lokal grusvägar och frossa i möjligheten att tävla på dessa spår igen. Du har en större chans att träffa din favorit förare på mindre arenor.

5 Ange "Meet and Greet" tävlingar sponsras av lokala radio- och TV-program. Med lite tur kan du vara en av de lyckliga få utvalda för att uppfylla din favorit förare.

Tips

  • När du köper grop passerar vara medveten om begränsningar på banan. Vanliga begränsningar innefattar klädkoder som inga shorts, ingen linnen eller öppen tå skor. I allmänhet är personer under 18 år utestängd från depån.