XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Komponenter för att göra en Trail Cam


Trail kammar används av jägare för att övervaka sträckor av stigar som besöks av djur. Även om det finns spår kammar som produceras av tillverkare speciellt för detta ändamål, vissa jägare väljer att göra sina egna. Ett spår kamera kan har antingen en 35 mm kamera, digitalkamera eller en videokamera.

Kamera

När du ställer in ett spår cam, antingen en 35mm som bara tar stillbilder eller en digital kamera som kan ta videofilmer och stillbilder kan användas. Dessutom kan vissa spår kamera uppställningar använda en videobandspelare. Några av de 35 mm-kameror som gör utmärkta trail kameror är inte längre produceras emellertid några av dem såsom Canon Sure Shot Owl kan hittas på online-försäljning webbplatser. Likaså några av de föredragna digitalkameror för spår kammar har sett sin produktion avbryts kameror som Olympus D-370. Emellertid kan också hittas här kameran på onlineförsäljning platser.

Rörelsesensor

Rörelsesensorn del av ett spår kam används för att varna kameran för att ta en bild. Denna rörelsesensor är också kallad pyroelektrisk infraröd sensor. En rörelsedetektor kommersiella, såsom de som används för en lätt eller ett alarm kan modifieras och användas för denna komponent eller alternativt en komplett spår sensorkort kan köpas och användas för denna del av leden kammen. Den förstnämnda är billigare, men att köpa en komplett spår sensorkort sparar behöva handskas med ändring.

batterier

Batterier kommer att behövas för att driva sensorn och kameran också. Sensorn kan drivas med en 9-volts batteri, medan kameran kan drivas med vanliga batterier som driver blixt.

Inhägnad

Leden kamera kommer att behöva ett hölje eller ett fall för att hysa kameran, rörelsesensor, och batterierna som driver sensorn. Ett hölje måste vara vattentäta, vattentät, stark nog att hålla leden kamerans interna komponenter, och lätt nog att det är inte alltför betungande att bära. Om leden kammen kommer att vara i björnlandet, bör det vara i en stark låda eftersom björnar ibland förbryllad leden kammar och kan bita eller slå på höljet.

filter

Inneslutningen kommer att behöva hål för kameraslutaren, för blixten elementet och för detektorn rörelsesensorn. Hålen måste täckas med tydliga filter för att hålla höljet vattentätt. Standard spegelglas eller en fotografisk filter som skapats för linsskydd kan användas för filtren på avtryckaren och blixten elementet. En fresnellins - som är en tunn lins tillverkas med enskilda brytande ytor för att samla ljus - rekommenderas för filtret som täcker sensorn för rörelsedetektorn.