XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man installerar tabell Felt


Filt installeras normalt på spel eller biljardbord, men du kan placera den över ett bord för en slät duk yta. Du kan använda valfri storlek bord; men om tabellen är bredare än 60 inches, kan du behöva special förplikta bit filt. Vem som helst med rätt armstyrka att sträcka ut tyget kan installera filt i en lite mindre än en timme.

Instruktioner

1 Placera filten över bordet, vilket gör att den är centrerad. Den släta sidan av filten ska vara vänd uppåt.

2 Dämpa filten med vatten med användning av en sprayflaska. Bara dimma filt, om filten tillverkaren instruerar dig annars. Vissa filtar måste vara våt att sträcka ordentligt.

3 Staple filten längs en av kortsidorna av bordet. Se till att du häfta i tabellen kant, inte ytan. Häll ca 10 häftklamrar placerade en tum från varandra i mitten av denna sida.

4 Flytta till den motsatta sidan av bordet. Dra på filten tills den är så hårt du kan göra det, och placera ytterligare 10 häftklamrar placerade en tum från varandra i mitten av denna sida.

5 Flytta till centrum av en av långsidorna i tabellen, och dra filten löst. Placera 10 häftklamrar fördelade en tum isär i mitten av denna sida.

6 Flytta till den motsatta sidan av bordet. Dra filten så hårt som möjligt, och placera 10 häftklamrar placerade en tum från varandra i mitten av denna sida.

7 Gå till ett av hörnen, dra filten tätt och häfta det på bordskanten. Upprepa processen på det motsatta hörnet och sedan på de återstående två hörnen.

8 Titta runt bordet för delar av filt som inte är häftade. Dra kände snäva och placera häftklamrar om två inches isär.

9 Klipp bort överflödigt kände från bordet med sax eller en mattkniv. Klipp filten strax nedanför där du häftade det.

Tips

  • Om du inte vill att häftklamrar för att visa, välja ett bord där du kan installera ett armstöd, sidospår eller trim.