XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Flame Broiler näringsinformation

Flame Broiler är en snabbt snabbmat restaurangkedja som syftar till att betjäna kunder hälsosammare alternativ snarare än den typiska cheeseburgare och chicken nuggets. Din måltid kommer med ris, grönsaker och kött, så att du kan äta en välbalanserad måltid i en skål eller på en tallrik. Informationen näring från Flame Broiler webbplats kan hjälpa dig att avgöra vilka ingredienser för att beställa och hur stor din måltid bör vara.

skålar

Skålarna på Flame Broiler komma med vitt ris och antingen kyckling eller nötkött. Kyckling Bowl har 610 kalorier, 4,5 g mättat fett och 43 g protein. Kyckling och Veggie Bowl har bara 530 kalorier, men har fortfarande 4,5 g mättat fett. Det har också 43 g protein. Nötkött skål innehåller 610 kalorier, 5 g mättat fett och 48 g protein. Nötkött och Veggie Bowl har fortfarande 5 g mättat fett, men minskar kalorier till 540. Det har 47 g protein. Tillsatsen av Flame Broiler signatur sås lägger mellan 430 och 480 mg natrium till varje skål.

plattor

Plattorna innehåller mer mat än skålarna och serveras med en grönsallad och en servering av säsongens frukter. Kyckling Plate har 850 kalorier, 7 g av mättat fett och 770 mg natrium. Nötkött Plate innehåller 860 kalorier, 8 g mättat fett och 880 mg natrium. Den kyckling och nötkött Plate och Rib Plate har vardera 820 mg av natrium, men den Rib Plate har färre kalorier med 730 kontra 850. Varje platta ger en betydande mängd protein, med mellan 38 och 66 g. Sallad och frukt sätta små mängder av fibrer och vitaminer.

mini Skålar

Mini skålar har identiska ingredienser till vanliga skålar, men innehåller mindre mat. Varje mini skål har 3,5 g mättat fett. Kyckling Mini Bowl har bara 376 kalorier och 239 mg natrium. Nötkött Mini Bowl har 384 kalorier och 287 mg natrium. Half and Half Mini Bowl har 378 kalorier och 308 mg natrium. Varje mini skål ger mellan 32 och 41 g protein.

friskare Skålar

De alternativa skålar innehåller alla vitt kött kyckling snarare än kött från lår eller ben eller mager rib eye nötkött. Dessa skålar använder också brunt ris i stället för vitt ris. Webbplatsen publicerar inte mättat fett och proteinhalt för dessa skålar, men mättat fett blir mindre användning av magrare kött och protein kommer att vara relativt lika. Natrium kommer att förbli densamma eftersom samma sås används. Kyckling Bowl har 500 kalorier och kyckling Veggie Bowl har 440 kalorier. Nötkött Bowl har 570 kalorier och nötkött och Veggie Bowl har 520 kalorier.

överväganden

Rice skålar kan vara en del av en hälsosam kost, rapporterar Yvonne Sanders-Butler och Barbara Alpert, författare till "friska barn, smarta barn", beroende på vilka ingredienser som ingår. Magrare kött minskar fett och kaloriinnehållet och grönsaker kommer att ge flera viktiga vitaminer och mineraler, samt fiber. Brunt ris är också en näringsrik mat och kommer att öka den näring av en ris skål, till Sanders-Butler och Alpert. Såser som används i ris skålar är ofta mycket höga i natrium, så placera dem på sidan eller beställa mindre kan bidra till att minska din saltkonsumtion.