XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man viker en Ab Lounge Sport


Ab Lounge Sport är en träningsredskap som liknar en fåtölj. Den stöder dig och gör att du kan utföra fällkniv förflyttning i samband med en buken crunch utan att lägga onödig stress på din rygg och nacke. Ab Lounge Sport är den minsta av Ab Lounge familjen. Den identifieras av en ljust färgad blå sits. Ab Lounge Sport fälls bekvämt för enkel förvaring.

Instruktioner

1 Torka någon svett och smuts från Ab Lounge Sport att förbereda den för förvaring.

2 Skjut foten stödet i så det är så nära som möjligt till sätet.

3 Lägga Ab Lounge Sport på vardera sidan.

4 Placera dig själv mellan de två stödbenen. Detta gör att du kan nå alla de nödvändiga komponenterna.

5 Vrid ram krok på den korta bandet att koppla bort den från ramen. Det korta bandet är det band som är anslutet till den främre ramen, mot foten aggregatet. Haka den korta bandet från botten av sätesenheten. Var noga med att lagra bandet i en enkel att lokalisera plats eftersom det är avgörande för funktion Ab Lounge.

6 Vrid ram krok av den långa band att koppla bort den från ramen. Det långa bandet är det band som är anslutet till den bakre ramen, mot till nackstödet. Haka den långa bandet från sätet. Var noga med att lagra långa band med den korta band.

7 Vik ryggstödet i riktning mot sätet, tills den vilar på toppen av sätet.

8 Skjut de främre och bakre ram benen ihop tills låsarmar befrielse från sin position. Låsarmarna är de mindre bärarmar som löper parallellt med sitsen.

9 Placera händerna på de varningsetiketter. Vik tillbaka ram på den främre ramen. Ab Lounge sport är nu helt viks och redo för lagring.