XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man kan utveckla en charmig personlighet


En charmig, glad personlighet kommer att göra ett bestående intryck på alla runt omkring dig. Vissa människor föds med en personlighet som kommer att göra andra står upp och ta notis. För vissa är detta charmiga personlighet inte inneboende och tar arbetet med att utveckla och finslipa. Med självreflektion och hårt arbete är det möjligt att ändra din personlighet i en som folk kommer att dras till.

Instruktioner

1 Prata med vänner, familj och medarbetare. Lyssna på vad de säger, hur de säger det och hur de presenterar sig för världen. Gör en lista över alla de skäl de har en vinnande, charmiga personlighet och integrera dessa kvaliteter i ditt eget. Till exempel, om du beundrar någon för att vara en god lyssnare, kom ihåg att lyssna tänk när man talar med andra.

2 Leta passion eller utveckla en hobby som du är entusiastisk över. Detta kan vara allt från målning till att spela piano, eller golf eller baseball. Att hitta en dold talang kommer att bygga ditt självförtroende, vilket gör din personlighet mer attraktiva.

3 Skriv ner fem attribut som gör dig till en fascinerande, unik individ. Välj bara bra aspekter om dig själv, såsom din vänlighet, uppriktighet, entusiasm eller nyfikenhet. Påminn dig själv varje dag att du är en fantastisk person, som kommer att lyfta humöret och lysa upp din personlighet.

4 Låt ditt sinne för humor för att lysa igenom. Även i de tuffaste gånger, visa andra hur man ser på den ljusa sidan av livet genom att göra en lämplig skämt eller berätta en humoristisk berättelse. En bra känsla för humor gör någons personlighet mer charmiga.

5 tala vänligt av andra hela tiden. Undvika skvallra eller gör människor mår dåligt om sig själva. Förblir nådig och vänliga alls gånger för att låta alla vet att du är generösa och inte hämndlysten eller oförskämd.

6 Kom ihåg ditt sätt. Alltid säga "tack" och "tack". Kalla människor genom deras förnamn och undvika att vara alltför högt eller profan. En person med en charmig personlighet är artig och nådig vid alla tidpunkter.