XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man gör en Lacrosse mål Av PVC Pipe


Standardmåtten på en lacrosse mål är en 4-fot höjd och en 4-fot bredd. Framifrån och bak, är en lacrosse mål även 4-fot lång. Bygga ditt eget mål från PVC-rör är enkel. Följande instruktioner är för ett mål med standarddimensioner och en som du kan ta isär och transport. När material och verktyg är i handen, vilket gör en lacrosse mål tar mindre än 20 minuter.

Instruktioner

1 Skär tre sektioner av PVC-rör med längder på 4 fötter med rörsågen. Klipp två bitar av röret med längder av 5-fot 3-tum (63 tum). Skjut de två 63-tums bitar av röret i hålen benet av Y.

2 Sätt en armbåge på unfitted ändarna av de två 63-tums rör. Rotera hålen i armbågar upp. Skjut en 4-fot bit rör i varje armbåge. Rotera armbågarna tills båda 4-fots rören är vertikala och parallella, vinkelrätt mot marken.

3 Glida 90-graders armbågarna på de öppna ändarna av de fyra-fots rören. Rotera armbågarna tills hålen är vända mot varandra. Skjut den ena änden av den sista oanvända delen av 4-fot röret i hålet i en av armbågarna och dra den andra änden i den andra armbågen för att skapa en ribba som är förhöjd 4 fot och parallellt med marken.

4 Fäst lacrosse netto till ramen. Följ instruktionerna från nätet tillverkare.