XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur är det möjligt att bli gravid 4 dagar innan en period?

förståelse Conception

Det är inte möjligt att bli gravid 4 dagar innan mensen, men det är möjligt att bli gravid 4 dagar innan du trodde att din tid skulle börja om du har ägglossning senare än väntat i menstruationscykeln. Det finns bara ett par dagar under en månad när det är möjligt att bli gravid, och de är grupperade runt tiden för ägglossning. Spermier lever bara 3 till kanske fyra dagar, och ägg bara överleva 12 till 24 timmar efter ägglossningen, så det gyllene tillfälle för graviditet är kort.

Ägglossning antas ofta äga rum på dag 14 av menstruationscykeln; detta är bara sant om du har 28-dagarscykler varje månad. Tiden mellan ägglossning och början på nästa period är ganska fast på 12 till 16 dagar, enligt den amerikanska Graviditet Association. Om din mens förlängs en månad, vilket kan inträffa även till kvinnor som normalt har regelbundna cykler som är sjuka eller under stress, kan du inte ägglossning fram till dag 24. Om detta händer kan du bli gravid 4 dagar innan du förväntar dig att få mensen, om dina normala cykler är 28 dagar lång.

spårnings Ägglossning

Nyckeln till att bli gravid är att veta när du har ägglossning. Om du vet att du har ägglossning sent i en viss månad, kan du bli gravid, även om du har ägglossning så sent som dag 24 av menstruationscykeln. Fysiska tecken på förestående ägglossning innefattar tunna, elastiska livmoderhalsen, Dr. Aniruddha Malpani, MD och Dr Anjali Malpani, MD förklara. Ägglossningstest testa urinnivån av luteiniserande hormon, som reser sig precis före ägglossningen. Om ägglossningstest och kroppens signaler indikerar du har ägglossning på dag 24, kan du bli gravid 4 dagar innan du trodde att din tid skulle börja.

timing Relations

Att veta att du har ägglossning så sent som fyra dagar innan normalt förväntade period innebär att du måste hålla med sex tills du ägglossning att bli gravid. När det gäller timing sex för att bli gravid, folk tror ofta mer är bättre, men sanningen är att mindre är mer. Att ha sex varannan dag i stället för varje dag hjälp bygger upp en bättre försörjning av spermier. Eftersom spermier leva flera dagar, ha sex varannan dag med start dag 10 i din cykel ser till att du kommer hit antingen dagen före ägglossningen eller dagen för ägglossning, professor William Ledger av det nationella hälsovårdssystemet stater.