XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Finns det någon skillnad mellan Män och kvinnor Målvakts Sticks?


Lacrosse målvakts pinnar är mycket lika mellan pojkar och flickor, men det finns vissa skillnader inklusive storleken av pinnen och djupet av fickan. Spelet skiljer sig mellan män och kvinnor samt i graden av fysisk kontakt och aggression. Målvakter använder målvakts pinnar för att fånga och kasta bollen bort från sina mål.

Längd

Herr pinnar sträcker sig från 30 inches till högst 60 inches medan kvinnors pinnar sträcker sig från 36 inches till högst 44 inches. Målvakter brukar använda en längre stav som är närmare 42 inches lång för män och 38 inches för kvinnor som har en speciell huvud / net mycket större än nätet på andra pinnar.

fick~~POS=TRUNC

Spelare använder ofta två typer av fickmaterial i lacrosse: nätfickor och traditionella fickor gjorda av läder och nylonsträngar. Hårdare mesh fickor göra skott mer exakt och snabbt, men maskorna kan vara svåra att hantera. Endast mäns lacrosse spelare får använda nät. Kvinnors lacrosse lag måste använda traditionella läder eller nylonsträngar, som kan uppträdda i en mängd olika sätt att antingen öka noggrannheten hos skott, stick hantering eller fånga förmåga.

fickdjup

Lacrosse Reglerna innebär att toppen av lacrosse bollen måste ligga över den nedre kanten av sidoväggen på en mans käpp att vara laglig djup. För kvinnor, huvuden är grundare och bollen måste ligga över den nedre kanten av sidoväggen, även efter att placera tryck på bollen för att vara laglig djup. Den grundare fickan gör det svårare för kvinnor spelare att behålla bollen i fickan.

Andra skillnader mellan Män och kvinnor Lacrosse

Män lacrosse är en mer fysisk sport än kvinnors. Män kan organet kontrollera varandra, men kvinnor kan inte göra fysisk kontakt. Under en män lek, 10 spelare tar på planen: tre mittfältare, tre attack män, tre försvar och en målvakt. Kvinnor har 12 spelare: fem på brott och sju på försvar, varav en i målvaktspositionen.