XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Vilka Fartyg Teen vänliga?

Kryssningsrederier inser att tonåringar är stora influenser på familj kryssning beslut. En lycklig tonåring kan göra en semester gå smidigare och ger familjer möjlighet att göra minnen som varar livet ut. Många kryssningsfartyg catering särskilda aktiviteter, och till och med hela däck, till teen vänliga aktiviteter.

För social Teens

Carnival Cruise Lines ger ett antal möjligheter för tonåringar att samarbeta med varandra. Carnival Liberty, Splendor och frihet uppmuntra socialisering genom sina tonåring blandare. En bländare hålls den första natten på fartyget och erbjuder en sen natt disco part endast tonåringar. Tonåren är åtskilda av liknande åldersgrupper, inklusive tidiga tonåren och äldre tonåringar. Under eftermiddagen kan tonåringar delta i en mängd av teen-only aktiviteter såsom konst och hantverk, ping pong turneringar, tonåring simning socials och pizza partier. Royal Caribbeans Allure of the Seas och Oasis of the Seas - de två största kryssningsfartyg i världen som i juli 2013 - ger teen endast områden där tonåringar kan mingla och interagera med varandra. Den tonåring området finns en DJ, temafester, lounge, bar med smoothies och alkoholfria drycker, karaoke och olika aktiviteter. Teens skiljs åt av ålder - tonåringar 12-14 har ett särskilt område och tonåringar 15-17 har ett separat vardagsrum.

För tekniskt kunniga Teens

Royal Caribbeans Voyager-klass och frihet klass fartyg erbjuder en mängd bekvämligheter för tekniskt kunniga tonåring. Fartygen har obegränsad tillgång till trådlöst internet i alla hytter och erbjuder 15 separata teen endast internet stationer med internet anslutning och datorer. Detta innebär att din tonåring kommer att hålla kontakten praktiskt taget var som helst på fartyget. Med internet stationer angetts i teen endast områden gör tonåringar att umgås med andra teen passagerare medan du njuter av tekniskt inriktade centra. Den norska Epic erbjuder tillgång till internet och en mängd av teen-bara lounger perfekt för honom att koppla av med sin bärbara dator eller surfplatta. Platt-tv och videospel kan hittas i hela Entourage tonåring centrum.

För äventyr Teens

Ventura - en P & O Cruises fartyg - erbjuder program som kommer att hålla din tonåring hjärtrusning. Cirque Deck har Cirque cirkusskola. Här passagerare kan lära av professionella artister handlingar trapets, lindans och bungee trampolin. Royal Clipper - en Star Clipper skepp - är den största fullriggaren segelfartyget i världen. Alla tonåring som har alla drömt om att leva ett äventyrligt liv av en pirat kommer att älska det här skeppet. Tonåringar kan ge till toppen av mastheads och rida i kråkbo för en riktigt spännande rida eller njuta av någon av de många vattensporter som är tillgängliga från fartyg plattform som sänks ner i vattnet. Snorkling, dykning, simning och andra vattenaktiviteter finns tillgängliga direkt från fartyget.

För tonåringar som vill ha komfort och avkoppling

Carnivals frihet och Splendor erbjuda teen spa. Tjänster inkluderar massage, ansiktsbehandlingar och kroppsskrubb. Den översta däck är perfekt för tonåringar att gå njuta av lite sol eller de kan lounge i en av de många tonåring lounger och titta på några TV eller lyssna på musik. Carnival dröm har en tonåring endast spa-meny som innehåller konditione hårbehandlingar och franska fläta lektioner. Royal Caribbeans Freedom of the Seas erbjuder en ungdom spa och en tonåring endast gym. Slappa däck och flera pooler ger stora fläckar för tonåringar att slappna av.