XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur Donera din kropp till vetenskap i Texas


Du har förmodligen inte placera mycket tankar i hur din läkare lärt sig att behandla dig när du besöker hans eller hennes kontor. Du vill bara ett botemedel för dina krämpor och förmågan att gå hem så fort som möjligt. Innan din läkare kunde diagnostisera ditt problem, han eller hon var en student med lite kunskap inom området medicin. Din läkare lärt genom att läsa, studera och öva medicinsk teknik på kropparna av den avlidne. I Texas, alla universitetsvetenskapscenter acceptera människokroppen donationer för studenter att få en stor kännedom om den mänskliga kroppen.

Instruktioner

1 Kontakta vetenskapscentret någon Texas University att bli ett organ donator. Du måste fylla i ett formulär med uppgifter din önskan att donera din kropp till medicinsk vetenskap vid din död. Du kan begära en kopia av formuläret från alla vetenskapscenter kontor, på nätet eller via e-post.

2 Diskutera beslutet med din familj innan du skriver din donation formulär. Beslutet att donera din kropp till medicinska vetenskapen påverkar din familj i att när du dör din kropp omedelbart doneras, vilket innebär att din familj kan inte ha det för din begravning och det kan inte bli kremerad eller begravd av din familj.

3 Fyll i och skriv din donation formulär. Formuläret kräver ytterligare underskrifter av två vittnen, som kan vara någon du känner över 21 år eller en notarius publicus.

4 Returnera din donation form universitetet som du donera din kropp; när du dör är det upp till din familj att meddela vetenskapscentret av din död och vidta åtgärder för att få din kropp transporteras till science center om du är mer än 50 miles från centrum.

Tips

  • Helt enkelt eftersom du har registrerat papper anger du vill donera din kropp betyder inte automatiskt din kropp accepteras; organ som lider sönderfall, stora skador, de som är överviktiga och de som drabbats av större medicinsk sjukdom är inte acceptabelt för donation.