XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Mixed Martial Arts Fighting skolor i Las Vegas


Mixed Martial Arts är en fri-fighting tävling där stridande tävlar mot varandra med hjälp av olika kampsporter tekniker från olika discipliner. Sporten har vuxit kraftigt i popularitet ända sedan det konstituerande Ultimate Fighting Championship 1993. Sporten har sedan utvecklats som idrottare nu tvär tåg i alla discipliner i stället för att fokusera på en enda strids. Las Vegas är en populär MMA mötesplats som är värd en hel del händelser, och som sådan, är ett antal framgångsrika MMA gym finns där.

X-Treme Couture MMA

X-Treme Couture MMA grundades av UFC Hall of fame och förre världsmästaren Randy "The Natural" Couture, som använder gym som bas för sin egen utbildning samt för många andra professionella fighters, såsom tidigare UFC lätt tungvikt Forrest Griffin och UFC lätta utmanare Tyson Griffin. X-Treme Couture har instruktörer som Ron Frazier, Erin Toughill och Alex Shoenauer. Gymmet har både en ring och en åttakantig bur, och har ett komplett gym för styrketräning och fysisk conditioning samt brottarmattor och tunga väskor. De erbjuder början, mellanliggande och avancerade klasser i boxning, kickboxning och inlämnande grappling, förutom kurser i kvinnors hjärt kickboxning, barnens utbildning och allmänna MMA. Gymmet är 2 våningar med över 11.000 kvadratfot och erbjuder separat dusch för män och kvinnor.

Xtreme Couture MMA
4055 West solnedgång
Las Vegas, NV 89118
702-616-1022
xtremecouture.tv

Wand Fight Team

Staven Fight Team är en av de nyare MMA gym i Las Vegas, och grundades av före detta Pride mellanvikt mästaren och nuvarande UFC stjärnan Wanderlei Silva. Staven Fight Team gym har en fullstor UFC Octagon, Brazillian Jiu-Jitsu mattor och en boxning och Muay Thai område med flera typer av tunga påsar för slående utbildning. Rafael Cordeiro, Vitor Vianna, Jorge Lopez och Gabe Casillas är alla vanliga tränare på gymmet. De har klasser i både GI och ingen gi grappling, boxning och Muay Thai.

Wand Fight Team
4631 Dean Martin Dr Suite 300
Las Vegas, NV 89103
702-538-8300
wandfightteam.com

TapouT Las Vegas

TapouT började som den första MMA kläder linje och företaget har länge varit sponsor av UFC från början. De har sedan grenat ut i andra MMA redskap och har börjat ett gym samt. Gymmet är över 18.000 kvadratfot och har en 32-tums bur, en 28-tums ring tillsammans med en fullstor konditione gym. Shawn Tompkins är en huvudtränare tillsammans med Rod Wilson och Christopher Sakoda. Det finns också ett massagerum och gym erbjuder klasser i styrka och kondition, boxning, judo, Muay Thai, Brazilian Jiu-Jitsu, inlagor, brottning och yoga. De har också barn klasser och allmänna MMA kurser också.

TapouT Research & Development Center Las Vegas
4040 West Hacienda Suite 130
Las Vegas, NV 89118
702-838-2582
tapoutlasvegas.com