XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man använder en Maxipad


När en Maxipad läggs på felaktigt, kan en kvinna att sluta med en pinsam fläck på hennes kläder eller underkläder. Många av dessa fläckar kan även bli permanent om menstruationsblod inte tvättas ut i tid. Men om du följer de enkla riktlinjer som anges nedan, kommer du inte måste ta itu med dessa frågor, eftersom din Maxipad skulle vara i en bättre position att göra sitt jobb.

Instruktioner

1 Öppna Maxipad s omslag. För att göra detta genom att försiktigt dra isär flikarna ligger i centrum av omslaget.

2 Ta bort Maxipad ur sin förpackning. När du gör detta, kommer du att märka att Maxipad viks upp. Gå vidare och utvecklas det som du tar bort omslaget.

3 Riv av pappersremsa på baksidan av Maxipad. Se till att du gör detta långsamt, eftersom om du riva för fort, kan du lämna en del av papperet bakom. När detta händer förlorar Maxipad dess vidhäftnings.

4 Tryck på Maxipad mot sätet för dina underkläder. Se till att det är rätt i mitten, eftersom det bidrar till att undvika läckage.

5 Kassera din gamla Maxipad. Om du ändrar ut maxipads, kommer du vill se till att du kastar bort dem på rätt sätt. Det enklaste sättet att göra detta är att vika Maxipad upp och linda toalettpapper runt det. Om du vill vara mer noggrann, kan du placera den tillbaka i ny platta ursprungliga omslag. Men ha i åtanke att om din Maxipad verkligen blöt, kan dina händer bli rörigt göra saker på detta sätt. I de flesta situationer, är toalettpapper bättre, men bara se till att dynan och dess innehåll inte utsätts.

Tips

  • Du kan inte gå fel med kuddar som är extra absorberande, särskilt om du har stora flöden.
  • Ändra din pad varje fyra till sex timmar för att säkerställa maximal renhet.
  • Bär inte maxipads när du bada, eftersom de kommer att svälla upp i baddräkt.