XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Den cheese är en skum hatt skär i form av en kil av ost som bärs regelbundet av Wisconsin sportfantaster. De ses oftast på Green Bay Packers fotbollsmatcher, men de är också slitna på Milwaukee Brewers baseball spel och ibland på Milwaukee Bucks basketmatcher. Hatten är Wisconsin sportfantast unika sätt att hylla sitt lag.

Historia

Den cheese skum hatt var uppfinningen av en Milwaukee Brewers fläkt som heter Ralph Bruno 1987. Medan reupholstering sin mors soffa, insåg han att när han skär en bit av skum i form av en kil, det såg ut som en bit ost. Eftersom han var på väg till en Brewers-White Sox spel som dagen, bestämde han sig för mode ostliknande utseende skummet i en hatt. Han hade hört Chicagoans smutskasta Wisconsin medborgare genom att kalla dem Cheese innan, men det var ett namn som han tyckte om. Han bestämde sig för att bära ost hatt på Bryggare spel. Fans på matchen frågade Bruno där han fick hatten och han insåg att det skulle vara mer än en konversation bit.

Betydelse

Den cheese hatt verkligen tog fart på Packers hemmamatcher, där fans visade så mycket entusiasm för falska ost som de gjorde sitt favoritlag. Tusentals fans hade dem att visa sin lojalitet, och cheese blev en stapelvara.

Funktioner

Hatten i sig är tillverkad av ett gult skum med hål på den. Det finns en tydlig likhet med Wisconsin cheddarost. Några av de större modellerna kan komma i vägen för dem sitter direkt bakom bäraren. Normalstora modeller inte kommer att skada någon uppfattning.

expert Insight

Brunos design och skapande har gett Wisconsin sportfantaster en möjlighet att vara stolta över sig själva. Medan de från grannländerna regelbundet göra narr av sina grannar, Wisconsin invånare egentligen inte bryr sig. Medan andra kanske skrattar, Wisconsinites känner målmedvetna och stolt.

Varning

Bärandet av cheese hatt kan vara en positiv i delstaten Wisconsin, men det är inte en handling som spelar väl utanför Milwaukee, Madison eller Green Bay. Även om det kan vara ett tecken på mod för att stödja ditt lag i en besökande stadion, det är en helt annan sak att göra dig ett mål.