XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Två veckor kan tyckas som en lång tid utom när du har att komma i form riktigt snabbt. En lyckad övning måste innehålla en hälsosam diet, konditionsträning och styrketräning för att vara mest effektiva. Plugga allt detta i en kort, två-veckors tid kan vara skrämmande. Det är dock möjligt att bana väg för en hälsosammare om du åta dig att utöva. I själva verket kan ta din träningsprogram i två veckors snålhetar vara just det som håller dig motiverad. Låt oss titta på några två veckors träning planer på att få dig att flytta i en hälsosam riktning.

Trampoliner

Två Vecka Motion Plan


Trampoliner kan låta riktigt komplicerat men dessa fiffiga små studsmattor erbjuder bara om det roligaste av alla träningsprogram. Trampoliner tillåter dig att sätta upp en övning utrymme som helst i ditt hem. Den enkla konstruktionen av rebounder gör att använda denna typ av träning en stor bekvämlighet. Du kan bokstavligen dra ut mini trampolin, slå på TV: n och studsa dig bättre kondition. Trampoliner arbetar hela kroppen och kan användas i samband med motion band eller hantlar. Helt enkelt, gör den här typen av roliga inte verkligen tyckas hård träning. Mini studsmattor erbjuder ett utmärkt val för den som vill börja träna med en två veckors träningsplan.

stabilitet Ball

Två Vecka Motion Plan


Bokstavligen varje enskild övning från sit ups till armhävningar kan åstadkommas med hjälp av en boll. Stabilitet bollar lita på individens förmåga att balansera på en boll. Stabilitet bollar är inte komplicerat. Istället dessa gigantiska uppblåsta bollar bli en stabiliserande verktyg att använda när du utför övningar. Som du sitta, ligga, eller hålla bollen, engagerar din kropp många muskelgrupper för att upprätthålla balansen. Utövar muskler från flera vinklar samt arbetar flera muskler grupper samtidigt kan ge en mer effektiv träning.

Pilates och yoga

Pilates och yoga fokus på flexibilitet samt kropp styrketräning. Båda formerna av motion stärker också kärnan muskler i kroppen som omfattar bäckenet, mage, höfter och nedre delen av ryggen. Hållning och korrekt kropp anpassning betonas under individuell träning. Dansarna använder ofta Pilates för att stärka kärnan muskler som behövs för hissar och hoppar. Denna typ av träningsförhållanden musklerna genom särskilda kontrollerade rörelser utförs på en träningsmatta. Yoga är ett bra val för en två veckors träningsplan eftersom denna typ av träning är så roligt att du är säker på att fortsätta efter din första start.

Träning utan utrustning

Om du har beslutat om en två veckors träningsplan, måste du träna regelbundet för att se resultat under en sådan kort tid. Brist på utrustning eller gym medlemskap behöver inte hindra dig från att nå detta mål. Fokus ett hårt träningspass på nedersta trappsteget på din trappa. Steg upp och ner från steget för en 30-minuters session fokuserar på att stärka ben och skinkor. Knä hissar fungerar magen när du bränner stora kalorier i denna enkla manöver. Promenader, jogging och dans har också en bra träning utan utrustning.

Frekvens och varaktighet

Att se resultat med en två veckors träningsplan, måste du komma igång. Motion varje dag om möjligt. Alternate styrketräning med hjärt-pass för bästa resultat. Träningstid bör innehålla en 5- till 10-minuters uppvärmning och nedkylning samt 30 plus minuters aktivitet. Din träning bör vara måttlig intensitet. Enligt American College of Sports Medicine, bör du kunna prata under måttlig intensitet, men det bör vara tillräckligt hårt för att höja pulsen och få dig att svettas.