XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Så spelar Pine Valley Golf Club


Pine Valley Golf Club i Clementon, New Jersey, ofta betraktas som en av de tre golfbanor i världen. Denna kurs och klubbhus, faktiskt en inkorporerad stad av sina egna, är en exklusiv privat upplevelse som är något av en helig graal för golfentusiaster över hela världen. Spelar klubben kan vara svårt, men det finns åtgärder du kan vidta för att försöka få på kursen.

Instruktioner

1 Spela många av de finaste offentliga banor runt om i USA. Du hittar dessa i årliga förteckningarna i Golf Magazine eller Golf Digest, och spela dessa kurser kan du ansluta till olika uppskattade medlemmar i golf eliten.

2 Utveckla en USGA handicap genom att bli medlem i ditt eget hem golfklubb. Var noga med att bygga en upplevelse att hedra spelet, eftersom detta är en viktig egenskap för spelare på Pine Valley.

3 Använd dina anslutningar för att försöka kontakta någon som är medlem, eller en person som känner en medlem. Skriv bokstäver och artigt försöka ange ditt intresse i att spela kursen och din kärlek till spelet.

4 Häng runt staden Clementon att hitta lokala medlemmar i klubben. Försök att hitta dem på närliggande ställen att begära att bli spelar partner för en runda.

5 Skriv till golfklubb sig att bli medlem. Detta är en svår process som sannolikt kommer att kräva anslutningar och en stor medlemsavgiften, men om du är godkänd, kommer du att ha obegränsad tillgång till kursen.