XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Best Full Body Martial Arts Träning


Kampsporter ge både självförsvar färdigheter och fysisk konditionering, och alla brinner i stort sett samma mängd kalorier - 590 per timme om du är 130 pounds och 930 om du är 205 pounds - enligt NutriStrategy. Men om du vill ha det bästa hela kroppen träning, gå till en rutin som får dig att göra den bredaste utbud av rörelser, inklusive slående, sparkar och grappling, säger James Dolmage, 45 år kampsport veteran och författare till "Modern Martial Arts ". Och denna kombination endast kommer från den moderna uppfattningen brukar kallas MMA.

Mix av discipliner

Best Full Body Martial Arts Träning

MMA innefattar grappling, men UFC-stil råhet är inte nödvändig.

Om termen "MMA" tar upp visioner av brutala striderna, sett i Ultimate Fighting Championship, du är inte ensam. UFC var avgörande för att utveckla denna kamp stil, och är nära förknippad med det. Men det är egentligen bara innebär en blandning av kampsport discipliner, säger Dolmage, oavsett om du väljer att slåss eller bara komma i bra form. Liksom kickboxning, MMA innebär stående och slående tekniker från discipliner som karate, Muay Thai och boxning. Men MMA också lägger brottas och mark kämpar för att blanda, från sporter som jiu jitsu och judo.

Väl avrundad Workout

Best Full Body Martial Arts Träning

Mångfalden av sparkar bygga muskler och ge hjärt konditionering.

Utbildning i MMA tillåter dig att arbeta överkroppen genom att öva block, strejker och slag från karate och boxning, medan sparkar och boxning fotarbete villkor underkroppen. Thaiboxning, eller thailändska kickboxning, använder hela kroppen - inklusive alla "8 lemmar" som de säger i Thailand - genom att införa knän och armbågar till standard slående och sparktekniker. Och sedan spin sparkar, krok sparkar och hoppa sparkar som kommer från karate, Hapkido och taekwondo tillåta MMA eleven att bygga mer muskler, mer samordning, mer uthållighet och mer kondition än en enda disciplin, säger Dolmage. Hög, är snabb sparkar också den bästa konditionsträning finns, hävdar han, medan grappling är bra för övergripande konditionering.

Självförsvar Skills

Best Full Body Martial Arts Träning

MMA utbildning ger dig också självförtroende och livräddande färdigheter.

En kampsport träning är en av de få utöva regimer där du inte bara komma i form, men lär sig ett värdefullt livräddande färdighet: självförsvar. MMA ger den mest väl avrundad slåss skicklighet, som UFC upptäckt i dess tidiga år; tävlingen var ursprungligen tänkt "för att bestämma det mest effektiva kampsporten för obeväpnade stridssituationer," lyder den officiella hemsidan, men kämpar lärde sig snart att de behövde lära sig ytterligare discipliner för att vara verkligt konkurrenskraftig. När de blandade stilar till vad som nu kallas MMA, sina kunskaper blev mer omfattande och balanserad. Likaså när du har MMA träning under bältet, kommer du känner dig säker och befogenhet en rad potentiellt skrämmande situationer.

Sport Conditioning

Best Full Body Martial Arts Träning

UFC: s Randy Couture tåg NFL-spelare i MMA.

MMA ger också hela kroppen konditionering och ökad flexibilitet till professionella idrottare i andra sporter, inklusive lacrosse och fotboll. Houston Texans "Brian Cushing - NFL 2009 Defensiv Rookie of the Year - liksom Minnesota försvar Jared Allen, Green Bay Packers baklinjespelare Clay Matthews, San Francisco linebacker Patrick Willis, Arizona quarter Matt Leiner och andra NFL-spelare har alla kors utbildad i mixed Martial Arts. Så har flera nyckelpersoner i Edmonton Rush lacrosselaget. Fox TV sportreporter och MMA aficionado Jay Glazer och hans partner, UFC stjärnan Randy Couture, har varit avgörande för att iscensätta denna typ av utbildning, och de tävlande har upprepade gånger talat om dess fördelar. Allen rapporterade att komma i den bästa formen av sitt liv medan hans "kärn styrka och kondition gick genom taket" och Cushing sa "Jag känner att jag är en mycket mer mentalt tuff och jag har mycket mer fysiska kapacitet."