XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man behandlar en finger om svullna från en ring


En svullen ringfingret kan vara smärtsamt och irriterande. Svullnad uppstår i armar och ben och leder till en mängd olika skäl, överflödig vätska, en skada, en allergisk reaktion, sjukdom, eller en bieffekt av medicinering. Fingrarna, liksom andra delar av kroppen och leder, kan vara mer känsliga för svullnad vid olika tidpunkter under dagen. En av de första sakerna att göra är att slappna av och låta svullnaden att gå ner. Om svullnaden kvarstår det finns ett antal andra saker att göra hjälpa till att lindra svullnaden och ta bort ringen.

Instruktioner

1 Sitt i en stol och höja din hand. Att hålla hand med svullen finger förhöjda ovanför hjärtat minskar blodflödet till finger. Sitt i stolen och lyft armen över huvudet. Vila handleden på baksidan av stolen bakom huvudet i en bekväm ställning. Ett annat alternativ är att helt enkelt vila handen på toppen av huvudet. Håll handen förhöjda och titta på en bra film.

2 Wrap is i en duk eller trasa. Placera kylklamp på den svullna finger. Lämna den på fingret i 10 minuter. Ta bort isen pack i flera minuter och sedan upprepa proceduren.

3 Smörj ringen och svullna finger med såpa, olja eller lotion. Arbeta smörjmedel i fingret och runt ringen. Försiktigt vrida och dra i ringen och försöka ta bort det från fingret. Om du drar alltför aggressivt på ringen, kan du bara öka svullnaden.

4 Ta en över disk antiinflammatoriska läkemedel. Ta den rekommenderade mängden och vänta på medicin för att träda i kraft.