XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Middle School Basket Tryout Borrar


Middle School friidrott är ett viktigt verktyg i tillväxt och mognad av förtonåringar. Basket lektioner och fundamenta som undervisas på högstadiet nivå kan gå långt för att säkerställa framgång senare. Följande borrar är till hjälp för att avgöra vilka spelare har de grundläggande basket färdigheter för att göra din middle school laget.

Plenum Lay-ups

Denna övning kan du bestämma spelarens konditionering och uthållighet nivå. En linje kommer att börja på baslinjen för den ena änden av golvet, och en annan linje kommer att börja på baslinjen på den motsatta änden. För att starta, se linjerna börja på den högra sidan av golvet som spelarna kommer att dribbling ner domstol för att försöka en högerhänt upplägget. På kommando, kommer spelaren att snabba dribbla längden av domstolen och göra en lay-up. Han kommer att få sin egen retur och övergå till personen i framsidan av linjen på sidan av golvet han är nu och kommer att få på baksidan av linjen. Efter fem låg-ups på höger sida, byta rader så spelarna försöker vänsterhänta lay-ups.

Rebound och utlopps Drill

I denna övning, spelaren kastar bollen av ryggstöd och hoppar så högt som han kan för att återhämta det. När han ned, kommer han att svänga och kasta ett utlopp övergå till tränare. Tränaren kastar sedan en lång passning ner domstol för spelaren att köra till och fånga så snabbt som möjligt. Denna borr är perfekt för att bestämma en spelares förmåga att utföra hårdare borrmaskiner liksom hans förståelse för grundläggande grunderna i studsade.

Skytte

Denna borr kommer att avgöra vad en tränare behöver arbeta vidare med en spelare så långt som skytte är berörda. Placera fem koner på golvet i spelarens skjutbana och har honom skjuta så många skott som han kan på två minuter. Efter att han skjuter, har spelaren rebound sitt eget skott och dribbla till en annan kon på golvet och skjuta. Detta kommer inte bara att bidra till att avgöra vilken del av spelarens skott måste bearbetas, men hans uthållighet samt.

Lös boll En mot en

Lös boll En mot en kommer att visa hur mycket hjärta och liv en spelare har. Med en linje på vardera änden av domstolen och bollen i mitten, blåser tränare i visselpipan signalering spelarna framför varje rad hustle efter bollen i mitten av golvet. Oavsett vilken spelare når bollen först spelar brottet och den andra spelaren spelar försvar tills en spelare gör.

Godkänd

Passnings- avgöra vilken typ av förbipasserande som du har på ditt lag. Har spelarna par och ge varje par en boll. Varje par kommer att sprida isär tills de är bredden på foul lane isär. Låt dem kasta bollen fram och tillbaka till varandra utnyttja olika typer av pass som studsar pass, baseball pass och två hand bröst pass.