XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Utan ren lycka, det är nästan omöjligt att fånga en fisk bara sätta en mask på en krok och släppa den i vattnet. Gang krokar kan du sträcka masken på ett naturligt sätt i stället för klump upp. Lär hur man fiskar en mask rigg och fånga mer fisk än du någonsin trodde var möjligt.

Instruktioner

1 Bifoga en kättingslänk till slutet av din lina. Använd en liten en, såsom en storlek 10 eller 12.

2 Fäst ett gäng krok till slutet av kättingslänk. Ett gäng krok är 2 krokar bundna i tandem. Du kan antingen binda din egen eller köpa dem pre-bundna.

3 Sätt på en delad skott sänke för att lägga vikt vid din linje. Om du fiskar i en flod eller ström, är det nödvändigt så att masken kan studsa botten som driver nedströms.

4 Tillsätt levande mask till ditt gäng krokar. Om du använder natt sökrobotar kan du vika dem på mitten och fäst dem till gänget kroken.

5 Kasta din mask rigg. Tillåta masken att långsamt sjunka till botten och flyta nedströms i en naturlig rörelse för att attrahera fisken.

Tips

  • Denna metod fungerar bra vid fiske med små barn. Använda gäng krokar kan du bete dubbelt så många maskar så att du inte kommer att behöva bete sina krokar som ofta. Detta frigör dig att koncentrera dig på din egen fiske.