XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Best Qigong DVD

Qigong är en kinesisk praxis som kombinerar långsamma kampsporter, andning och meditation. Qigong är utformad för att hjälpa dig att utnyttja och flytta energi i kroppen för att främja läkning. Om du inte kan göra det till en klass, är en DVD ett bra ställe att börja. En sökning via Amazon 2013 producerade 608 Quigong DVD-titlar. Fem stod ut med 4,5 stjärnor med fler än 50 användarrecensioner.

Qi Gong för nybörjare

Chris Pei, ordförande i FN: Wushu Acadamy och uppskattad Tai Chi lärare leder at-home utövare genom en Qigong träning lämpar sig för alla organ och åldrar i "Qi Gong för nybörjare." Det har åtta pass från fem till 50 minuter lång. Lektionerna hjälpa dig att lära de åtta bitar av Brocade Qigong, en gammal praxis med många psykiska och fysiska fördelar. Varje lektion presenteras med tydliga instruktioner och ändringar. En intervju med Pei tillsätts som en bonus.

Qigong Beginning Practice

"Qigong Beginning Practice" har producerats av fitness kraftpaket, Gaiam. Under träningen, Francesco Garripoli och Daisy Lee-Garripoli tar dig genom en mild och grundläggande 65 minuters träning. DVD hävdar att hjälpa till att öka immunitet och ger en väg till ett långt och hälsosamt liv. Förutom att strömmande poser och andas, kommer du också lära visualiseringstekniker. Som en bonus, dubbel-skivuppsättningar innefattar PBS dokumentär "Qigong: forntida kinesisk Healing for the 21st Century."

Qigong Healing Form Level 1

Målet med Qigong är att främja läkning genom att utnyttja och förflyttning av flödet av energi i kroppen. Med "Qigong Healing Form Nivå-1" kan du se den avsedda flödet av energi genom animation och specialeffekter. 40-minuters rutin omfattar fem element meditation, taoistiska stretching och Qigong promenader, som alla är utformade för att hjälpa till att öka din ämnesomsättning och förbättra immunförsvaret. Lugnande musik skapar en avkopplande at-home atmosfär.

Qi Gong för rengöring

"Qi Gong för rensning" med Garripolis är utformad för att hjälpa dig att avgifta och rena kroppen. Denna DVD är avsedd att hjälpa dig att flytta energi i kroppen genom 13 Qigong rörelser. Dessa rörelser bidrar till att ta bort gifter från kroppen och inre organ. Varje rörelse bryts ner med enkla att följa stegen. Vid slutet är varje rörelse sätta ihop för att visa Qigong flöde.

Lee Holden: Qi Workout Am / Pm

Lee Holden är en Qigong mästare och har medverkat många gånger på PBS. I hans video, "Qi Workout AM / PM" Holden försök att ge en uppfriskande Qigong rutin för morgon, och en avkopplande rutin för kvällen. AM rutin är utformad för att få studenter energi, medan PM rutin ingjuter en känsla av lugn och enkelhet. Det ger också nya studenter information och vägledning för att utveckla en daglig Qigong praxis.