XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man viker upp en AB Lounge 2


När du är klar träna med din AB Lounge 2, kan du enkelt vika det för bekväm resa eller förvaring. Det tar inte mycket plats, så att du kan lagra den under sängen eller i garderoben eller garaget. En av fördelarna med AB Lounge 2 är att man inte behöver några speciella verktyg för att ta bort en del av komponenterna för lagring. Du kan enkelt lossa och ta bort dem för hand.

Instruktioner

1 Placera AB Lounge 2 enhet antingen på vänster eller höger sida. Haka det främre bandet från den främre ribban, haka loss det tillbaka bandet från baksidan ribban. Se till att både den bakre bandet och framkanten vara ansluten till sätesstödet när du har häktas dem.

2 Leta upp och ta bort följande från ryggramen: två bultar, fyra brickor och två vingmuttrar. De kommer att vara belägna på den inre ytan av den bakre ramen.

3 Rikta varje låsarm med den främre ramen genom att först vrida det nedåt. Sätt tillbaka de två skruvarna, fyra brickor och fyra vingmuttrar på ryggramen.

4 Dra fram och bak ramar tillsammans genom att hålla den främre ramen i ena handen och den bakre ramen i den andra handen. Din AB Lounge 2 Enheten kommer nu att vara redo för lagring.

Tips

  • Se din AB Lounge 2 bruksanvisning när du lägger dig unit.If du har förlorat eller tappat bort ditt AB Lounge 2 bruksanvisning, kan du hämta det från FITNESS webbplats (se Resurser).
  • När fällbara din AB Lounge 2, placera händerna på "Varning" etikett och se till att inte klämmer fingrarna mellan de främre och bakre ramar.