XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Instruktioner för en Vicks Digital termometer


När det gäller hälsa, precision och hastighet är viktigast för att avgöra om något är fel. Vicks Digital termometer ger en korrekt avläsning på bara 30 sekunder. Det är lätt att använda och lagra. Vicks Digital termometer kan användas för oral, rektal eller armhålan temperaturmätningar för spädbarn, barn och vuxna. Dess korrekt och tillförlitlig avläsning är särskilt viktigt när man tar spädbarn temperatur innan fidgeting och gråter inträder.

Instruktioner

med användning Oralt

1 Slå på termometern genom att trycka på "On / Off" -knappen. Du kommer att höra ett pip, följt av en två andra test. När displayen visar "---" termometern är klar att använda.

2 Placera en engångssondöverdrag på spetsen av termometern. De kommer med den.

3 Placera termometerns spets under tungan för att säkerställa en korrekt behandling.

4 Ta bort termometern efter att ha hört 10 pip-signaler när "F" tecken slutar blinka.

5 Läs termometern och upprepa om det behövs.

6 Tryck på "On / Off" -knappen för att stänga av termometern. Tvätta termometern efter varje användning och kasta ut sondhöljet. Vicks Digital termometer är vattentät och kan rengöras noggrant med tvål och vatten. Det stängs av automatiskt när den inte används för att förlänga batteritiden. Termometern påminner också den sista tas temperatur även efter den är avstängd.

Använda under armen

7 Torka underarm med en handduk.

8 Slå på termometern med "On / Off" knappen och vänta 2 sekunder tills "---" displayen visar, anger termometern är klar för användning.

9 Placera spetsen på termometern sond under armen, och se till att spetsen ligger an mot huden. Tryck på armen mot kroppen, eller om att ta ett barns temperatur, krama barnet så armarna nära kroppen.

10 Vänta tills 10 ljudsignaler ljud och "F" tecken slutar blinka. Avlägsna termometern och läs av temperaturen.

11 Stäng av termometern med "On / Off" -knappen. Torka termometer ren med en pappershandduk eller tvätta med tvål och vatten.

rektal användning

12 Använd den medföljande sonden pärm till pärm termometern tips. Smörj dess spets med en vattenlöslig gelé men inte vaselin såsom vaselin.

13 Placera vuxen eller ett barn på hans eller hennes sida. Lägg barnet på hans eller hennes mage med benen hängande ner. Använd ett skötbord eller säng till stöd i detta.

14 Slå på termometern med "On / Off" knappen och vänta 2 sekunder tills "---" displayen visar, anger termometern är klar för användning.

15 Sätt spetsen på Vicks digital termometer i ändtarmen, men inte mer än en halv tum.

16 Vänta tills termometern piper 10 gånger och "F" tecken slutar blinka för att läsa av temperaturen. Stänga termometer med "On / Off" -knappen. Kasta bort sondhöljet och tvätta termometern med tvål och vatten. Observera att när du tar temperaturen med den här metoden, kommer det att vara en grad lägre än temperaturen tas oralt.

Tips

  • Håll termometern ren efter varje användning och förvara i det medföljande förvaringsväska.
  • Undvika, eller hjälpa barn undvika att äta, dricka, motionera, bada eller duscha i 15 minuter innan temperaturen för att säkerställa korrekta resultat tas.
  • Köp ytterligare sondskydd på apotek eller apotek när du får slut på dem som tillhandahålls med termometern.
  • Läs de medföljande instruktionerna noga.
  • Låt inte barn att ta sin egen temperatur eller lämna dem utan uppsikt kommer temperaturen tas.
  • Se en läkare om hög feber kvarstår i mer än ett par dagar.
  • Låt inte barn att gå eller springa medan deras temperatur tas.