XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man håller Focus Pads


Eftersom de flesta boxning och kampsport experter kommer att säga, utbildning med fokus kuddar eller mits, är ett bra sätt att hålla skärpan medan du arbetar på din uthållighet och snabbhet. Sparring med dynorna är ett bra sätt att finslipa din teknik, och med hjälp av dem tar mindre av en vägtull på kroppen än traditionell sparring. Men kom ihåg, innan du kommer in i ringen, se till att ta på rätt skyddsutrustning, som omfattar ett munstycke och huvudbonader.

Instruktioner

1 Skjut händerna i fokus kuddar eller under handtagen, se till att de inte kommer att lossna eller flyga bort medan du tränar.

2 Placera armarna på en 90-graders vinkel från sidorna samtidigt som du håller upp kuddar. Bo avslappnad som du instruera din sparringpartner att börja slå.

3 Försök att inte absorbera din partners slag; snarare försöka spegla hans eller hennes rörelser genom att flytta dynorna för att uppfylla sina slag. Blanda upp din teknik genom att använda olika kämpande ståndpunkter och vinklar. Som utbildning intensifieras, börjar krypa motståndarens slag eller flytta ur vägen, simulera en verklig kamp.

4 Framsteg i mer tekniska kombinationer samtidigt ropar instruktioner till din partner, berättar för honom eller henne att arbeta på kasta stötar, krokar och övre snitt. Arbetet med både offensiva och defensiva rörelser.