XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vilka är fördelarna med studsade studsmatta motion?


Rebounding är en övning sker på mini-trampolin. I genomsnitt står mini-trampolin 9 inches från marken och mäter 3 fot i diameter. När det används på rätt sätt, ger det en aktivitet för alla åldrar som bränner kroppsfett, bygger muskler och ökar energinivåer. Precis som alla träningsverktyg, kräver försiktighet och att ha en partner är fördelaktigt för säkerheten. Trots den låga effekten av studsade, bör en läkare OK fortfarande fått innan du börjar på en träningsplan.

Låg inverkan motion

Aktiviteter som jogging sätta stress på lederna, vilket kan skada dem. Knän i särskild erfarenhet betonas flera gånger en persons kroppsvikt när deras fot möter löpbanan. Som jämförelse använder studsade allvar till din fördel. En viktlös ögonblick, då muskler och leder slappna av, följer varje studs. När du gör kontakt med mini-trampolin, erbjuder motstånd men inte en hård yta. Som ger skyddar dina knän och leder från skador.

Skonsamma träning som studsade ofta rekommenderas för personer med funktionsnedsättande fysiska tillstånd som artrit, så att de kan dra nytta av träning utan att riskera skada.

Lymfsystemet Support

Studsade rörelser stöder det lymfatiska systemet, som är ansvarig för att spola gifter från våra kroppar. Till skillnad från blod som pumpas genom kroppen, lymfatiska vätskor kräver fysisk aktivitet för dem att flytta hela kroppen. Utan att de lymfceller stagnera, vilket bidrar till en mängd olika sjukdomar inklusive cancer. Kroppens huvudsakliga lymfkärlen finns i benen och bålen, vilket innebär att studsande rörelse i studsade pumpar lymfsystemet med varje benrörelser.

Studsade 30 minuter per dag förbättrar övergripande funktion i lymfsystemet. Detta, i sin tur, hjälper till att avgifta kroppen.

Förbättrade Distress Reaktioner

När en person är bekymrad, kroppen släpper naturligtvis hormoner som adrenalin som ökar blodtrycket. Ju längre kroppen förblir bekymrat, desto mer blir känsliga för skador och sjukdom. Rebounding kan minska denna risk.

Studsande rörelse i studsade hjälper kroppen reagerar mer effektivt stress förändringar. Med varje studs, kroppens celler anpassa sig till miljöförändringar, både när det gäller acceleration och gravitation. Med tiden retrains att kroppen så att när dramatisk förändring inträffar, anpassar det lättare.

Bränner kalorier Effektivt

När NASA studerade studsade övningar, bestäms det denna verksamhet bränner fler kalorier i en timme än jogging eftersom det ökar pulsen, förbättrar blodcirkulationen och ökar syreintag, som alla konsekvenser metabolism positivt. Aktivera din ämnesomsättning hjälper dig att bränna kalorier.

Men Mommies Magazine visar det genomsnittliga antalet brända kalorier genom en 150 pund per person i en kraftig studsade session är 180 kalorier, till skillnad från 238 brända kalorier genom att jogga.

familj Funktionalitet

Alla i familjen kan ha nytta av studsade mini-studsmattor, inklusive morföräldrar och småbarn. Några studsade utrustning erbjuder stabilisatorer - en skena som hjälper individer vänja sig vid studs eller för användning i sjukgymnastik. Den lekfulla inslag av studsade uppmuntrar barn att motion, sätta dem på vägen till en hälsosammare livsstil. För vuxna och äldre, håller studsade kroppen väloljad genom att stimulera alla inre organ, vilket ökar syre i blodet, och uppmuntra förbättrad blodcirkulation.

.