XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Det kan vara oerhört frustrerande att uppleva oförklarlig smärta i någon del av kroppen, speciellt i händerna. De flesta av oss behöver använda händerna för multiplar uppgifter under dagen, så det är särskilt upprörande när vi kan inte identiteten orsaken till smärtan i sig. När allt kommer omkring, är det svårt att lindra smärta utan att förstå varför du har det i första hand. Ge inte upp om fastställande av orsaken till smärtan, det finns svar ute. Följ stegen nedan för att tolka orsaken till din hand smärta. När du vet vad som orsakar smärtan, blir det lättare att få det att försvinna!

Instruktioner

Tolka Vad orsakar smärta i händer

1 Skapa en logg. För att korrekt tolka och avgöra orsaken till din smärta, måste det registreras på något sätt. Detta kommer att vara ett användbart verktyg för att hjälpa dig i dina tolkningar av din hand smärta eftersom du kommer att kunna granska din historia. Börja med att anteckna det datum då du först upplevt hand smärta. Inkludera alla faktorer som kan ha orsakat smärta vid denna tidpunkt, t.ex. ovanliga aktiviteter eller eventuella handskador, som kan ha uppkommit vid denna tidpunkt.

2 Identifiera kvaliteter i handen smärtan i sig. Det finns många olika typer av hand smärta. För att tolka orsaken till smärtan, måste du bestämma det kvaliteter. I din logg, spela om din hand smärta är tråkig, skarp, flyktig, konstant, krampliknande, ömmande; anteckna andra faktorer såsom hur ofta hand smärta upplevs och hur lång tid det vanligtvis varar. Ange förekomst av svullnad, påverkade förmåga i fingerrörelse och om samma typ av smärta är erfarenhet på varje enskild episod av lidande.

3 Starta inspelningen, i detalj, nästa gång du upplever hand smärta. Inkludera faktorer såsom livsmedel som äts den dagen, aktiviteter deltagit i, väder- och temperaturfaktorer, som värme och kyla kan ofta vara starka indikatorer som kommer att bidra till att tolka hand smärta. Kom ihåg att inkludera datum, låt med varaktighet och intensitet för smärta.

4 Utvärdera gemensamma trådar. När du fortsätter att göra poster i din logg, kommer du att kunna granska dina skivor och eliminera vanliga faktorer som kan vara orsakerna till hand smärta. Till exempel, om du åt jordgubbar varje gång du erfarna symptom, sluta äta jordgubbar. Om du upplever hand smärta igen utan jordgubbar konsumtion, korsa jordgubbar från listan över tolknings faktorer. Granska din lista igen och eliminera nästa gemensamma faktorn. Upprepa denna process för att tolka möjliga orsaker till din hand smärta.

5 Se en läkare. Alltid rådfråga en legitimerad läkare för korrekt diagnos och vård. Om din hand smärtan är svår eller ihållande detta kan vara det mest effektiva och praktiska sättet att få korrekta förklaringar till din hand smärta och dess orsaker.