XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hunter säkerhetskrav för minderåriga i Texas


Jakt är en populär och växande sport i delstaten Texas. Mer än 1 miljon människor jagas i Lone Star State 2007 enligt US Fish and Wildlife Service. Texas Parks and Wildlife Department redovisar en stadig nedgång i jaktolyckor och krediter denna nedgång till ökningen av individer med jägare utbildning klasser. Slutförande av jägare kurser krävs för att köpa en jaktlicens i staten, även om kraven för minderåriga varierar efter ålder.

Under nio års

Texas jaktföreskrifter kräva att varje person som är född efter 1 september 1971, som vill jaga i staten att framgångsrikt slutföra en jägare utbildning kurs. Detta omfattar medborgare i andra stater samt minderåriga. Minderåriga som är yngre än 9 får inte vara certifierade ha tagit en jägare utbildning kurs. Dessa personer får endast jaga i staten i sällskap med en licensierad jägare som framgångsrikt har avslutat en jägare utbildning kurs och som är åtminstone 17 eller föddes före 2 september 1971. För att betraktas som "tillsammans", den mindre must hålla sig inom intervallet röststyrning.

under 17

Minderåriga som är under 17 kan jaga utan att slutföra en jägare utbildning kurs i sällskap med en licensierad jägare som framgångsrikt har avslutat en jägare utbildning kurs, och som är åtminstone 17 eller föddes före den 2 september, 1971. Minderåriga som är minst nio och under 17 kan bli certifierad genom att ta en jägare utbildning kurs. Minderåriga kan ta antingen traditionell tvådagarskurs eller fylla i online eller hem studiekurs och deltar i en endags fältet dag. Minderåriga måste passera slutprovet för att bli certifierad. Bevis på certifiering krävs hela tiden medan jakt i delstaten Texas.

17 år

Personer som är 17 måste fylla i en jägare utbildning kurs för att jaga i delstaten Texas. Dessa individer kan köpa en engångs jägare utbildning uppskov som tillåter dem att jaga i sällskap med en licensierad jägare som framgångsrikt har avslutat en jägare utbildning kurs och som är åtminstone 17 eller föddes före 2 september, är 1971. uppskov bra fram till slutet av licensen året. Texas jägare utbildning instruktörer är certifierade av Texas Parks and Wildlife Department. Kostnaden för kursen var 15 $ och med 2010. Uppgifter som omfattas inkluderar jakt etik, regler och förordningar, första hjälpen, skjutvapen säkerhet, skjutvapen förtrogenhet och naturvårdsavtal.